کیا عاشق عطر و طعم زنجبیل هستن؟ این مافین های رنجبیلی سرشار از دارچین، میان وعده ای بی نظیرند که با مارمالاد خوشمزهتر هم می شوند. این مافین ها را در کنار سوپ کدو حلوایی نیز می توانید نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه مافین زنجبیلی
- زنجبیل آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
- میخک آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
- دارچین 1 قاشق چایخوری
- آرد دو و نیم فنجان
- جوش شیرین یک و نیم قاشق چایخوری
- شکر قهوه ای یک چهارم فنجان
- شکر یک چهارم فنجان
- ملاس سبک دو سوم فنجان
- تخم مرغ 1 عدد
- کره نرم شده نصف فنجان
- پوست لیمو رنده شده 2 قاشق چایخوری
- خامه ترش 1 فنجان
- پودر شکر برای تزیین (به دلخواه)
- زمان تهیه ی مواد: ۲۰ دقیقه
- زمان پخت: ۱۴ تا ۱۸ دقیقه
- مقدار نهایی: ۳۰ عدد مافین
دستور پخت مافین زنجبیلی
فر را از قبل در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
داخل قالب های مافین را چرب کرده یا با کاغذ بپوشانید.
شکر، شکر قهوه ای، کره، ملاس، تخم مرغ، جوش شیرین، دارچین، زنجبیل، میخک و پوست لیمو را در کاسه ای بزرگ، برای ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
آرد و خامه ترش را اضافه کنید و با قاشق تا جایی هم بزنید که مواد خشک مرطوب شود. زیاد هم نزنید.
قالب ها را با مایه پر کنید و برای ۱۴ تا ۱۸ دقیقه در فر بپزید.
خلال دندانی را در مرکز مافین ها فرو کنید، نباید چیزی به آن بچسبد. قبل از خارج کردن مافین از قالب، ۵ دقیقه آنها را خنک کنید.
در صورت تمایل، سطح مافین ها را با پودر شکر تزیین کنید.
همچنین میتوانید زمان پخت را به ۱۱ دقیقه کاهش دهید و ۴۸ عدد مینی مافین بپزید.
به ازای هر نفر: ۱۱۷ گالری (۴۵ کالری از چربی ها)، ۵ گرم چربی (۳ گرم چربی اشباع شده)، ۱۹ میلی گرم کلسترول، ۷۳ میلی گرم سدیم، ۱۷ گرم کربوهیدرات (بدون فیبر غذایی)، ۲ گرم پروتئین