این قرابیه ترک دار شکلاتی رو حتما امتحان کنید فوق‌العاده‌ست!

مواد لازم برای تهیه قرابیه ترک دار شکلاتی

  • دو عدد تخم‌مرغ
  • یک لیوان سرخالی شکر
  • چهار قاشق غذاخوری کاکائو
  • نصف استکان روغن‌ مایع
  • یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • یک لیوان باضافه یک قاشق غذاخوری آرد

برای روی قرابیه‌ها

  • پودر قند

اندازه‌ی لیوان 200 میلی (چهارپنجم لیوان دسته‌دار فرانسه)

اندازه‌ی استکان 125 میلی (نصف لیوان دسته‌دار فرانسه)

دستور پخت تهیه قرابیه ترک دار شکلاتی ترکیه ای

طرز تهیه قرابیه ترک دار شکلاتی ترکیه ای بسیار خوشمزه
برای شروع ابتدا تخم‌مرغ و شکر را با همزن دستی مخلوط می‌کنیم. روغن مایع و وانیل و کاکائو را هم اضافه می‌کنیم و در آخر بیکینگ پود و آرد را اضافه کرده و با لیسک مخلوط می‌کنیم. خمیر باید چسبنده باشد.

روی خمیر نایلکس کشیده و 1 تا 2 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

سپس با قاشق به اندازه‌ی گردو از خمیر برداشته گرد می‌کنیم و کامل در پودر قند آغشته کرده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته‌ایم با فاصله می‌چینیم.

در فری که روی 180 درجه گرم شده 13 تا 15 دقیقه تا ترک خوردن روی قرابیه‌ها می‌پزیم. زیاد داخل فر نگذارید چون قرابیه‌ها خشک می‌شوند.
با این مواد 20 عدد قرابیه ترک دار شکلاتی می‌تونید تهیه کنید. نوش جان

روش دوم

۱۲۵ گرم کره به دمای محیط رسیده رو با یه لیوان پودر شکر و کمی وانیل بزنید و خامه گیری کنید بعد ۸۰ گرم روغن مایع و یک تخم مرغ کامل و یک زرده رو اضافه و خوب بزنید سپس ۴۰ گرم نشاسته ذرت و سه ق غ پودر کاکائو اضافه و خوب بزنید سپس سه لیوان ارد و دو و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر رو کم کم اضاقه و ورز بدید تا خمیر به دست نچسبد سپس یک استکان شکلات خرد شده اضافه و مخلوط کنید. از خمیر گلوله هایی اندازه گردو بردارید کمی صاف کنید روی قرابیه ترک دار شکلاتی رو سفیده بمالید سپس شکلات چیپسی نسوز فرو کنید و در فر ۱۷۰ درجه به مدت 13 تا 15 دقیقه بپزید. نووش جان

نکات مهم پخت قرابیه ترک دار شکلاتی

  • وقتی همه مواد رو مخلوط کردین یه ماده چسبناکی میشه، روش سلفون میکشیم و واسه ۲ ساعت توی یخچال میزاریم، اگه بعد دو ساعت هنوز چسبناک بود بزارین بیشتر توی یخچال بمونه.
  • فر رو روی ۱۷۰ درجه گرم میکنیم، قرابیه ها رو با فاصله روی سینی بچینین، نباید خیلی از سرما بیفته، چون سرد بودنش باعث میشه کمتر پهن بشه. زمان پخت حدود 13 تا 15 دقیقه هست، به هیچ عنوان بیشتر نزارین بمونه، وقتی از فر بیرون میاد هنوز نرم هستش، ممکنه فکر کنین نپخته ولی وقتی خنک بشه خوب میشه، اگه بیشتر بزارین توی فر بمونه شیرینیتون خشک میشه.
  • شکلات سکه ای وسط شیرینی رو میتونین حذف کنین.

درباره طعمشم بخوام بگم، شبیه بروانی شکلاتی هست و خیلی خوشمزست، خودم که خیلی دوست داشتم، درست کنین و لذت ببرین.