این قرابیه مغزدار شکلاتی خیلی خاص و شیک و خوشمزه ست و برای پذیرایی عید نوروز هم انتخاب خیلی خوبیه.
مواد لازم برای تهیه قرابیه مغزدار شکلاتی
- 125 گرم مارگارین نرم شده در دمای اتاق (کره هم میشه)
- 1 استکان پودر قند (نصف پیمانه قنادی)
- 1 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت یا گندم فرقی نمیکند، پودری باشد)
- 5 قاشق غذاخوری روغن مایع
- 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
- نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم یا 1.5 قاشق چای خوری)
- 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- نصف آب یک عدد پرتقال و پوست رنده شده یک عدد پرتقال (به دلخواه)
- آرد به مقدار لازم (حدود 2 لیوان در نظر بگیرید اما حتما کم کم و طبق دستور اضافه کنید)
دستور پخت قرابیه مغزدار شکلاتی ترکیه ای
مارگارین نرم شده در دمای اتاق، روغن مایع، تخم مرغ، آب پرتقال، پوست رنده شده پرتقال، پودر قند، نشاسته، وانیل و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید وبا هم مخلوط کنید.
آرد را کم کم بریزید و ورز بدید. آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. از خمیر تکه ای اندازه سیب جدا کنید و 2 قاشق پودر کاکائو را به خمیر جدا شده اضافه کنید و ورز بدید تا پودر کاکائو به خورد خمیر برود.
از خمیر سفید تکه هایی اندازه گردو جدا کنید و روی میز با دست باز کنید. از خمیر کاکائویی تکه های کوچکی جدا کنید و شکل بیضی کشیده بدید و وسط خمیر سفید بذارید.
خمیر سفید را ببیند و شکل بدید. قرابیه های شکل داده شده را داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید (حدود 20 دقیقه، قرابیه داخل فر نرم است و بعد از خنک شدن سفت میشود اگر زمان پخت زیاد شود قرابیه بعد از خنک شدن سفت و خشک میشود).
بعد از بیرون آوردن از فر به قرابیه ها دست نزنید اجازه بدید خنک شود سپس با شکلات آب شده به روش بنماری روی قرابیه ها شکل بدید و با پودر پسته یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید نوش جان
نکته: قرابیه ها را داخل ظرف در دار محکم بذارید و داخل یخچال 15 تا 20 روز ماندگاری دارد یا میتوانید برای مدت زیاد داخل فریزر نگه دارید.