یه غذای فست فودی و جدید و متفاوت با سوسیس و سیب زمینی و خمیر! پنیر در دل سوسیس، سوسیس در دل سیب زمینی، سیب زمینی در دل خمیر و خمیر در دل فر!
مواد لازم
اول خمیر درست میکنیم (برای ۱۵ تا پیراشکی )
به ترتیب
- آرد معمولی یا سبوس دار ۳ پیمانه (۳۷۰ گرم)
- خمیرمایه فوری ۱.۵ ق چایخوری (خمیرمایه معمولی ۲ ق چایخوری)
- شکر ۱ ق غذاخوری
- نمک ۱.۵ ق چایخوری
- ادویه دلخواه پودر سیر و پیاز، فلفل و پاپریکا
- آب گرم یک پیمانه (داغ نباشه) کمکم اضافه میکنیم
- روغن مایع یا زیتون ۴ ق غذاخوری
غذا با سوسیس و سیب زمینی آب پز خوشمزه و متفاوت و جدید
همه مواد خشک رو با هم مخلوط و الک میکنیم. وسطو چاله درست میکنیم و آب و روغن توش میریزیم.
اول با چنگال مخلوط و بعد با دست خوب ورز میدیم تا یکدست بشه. خمیرو شکل توپ درمیاریم.
روشو پوشوندیم میذاریم جای گرم حجمش دو برابر بشه.
اگر خمیرمایه معمولیه با همون آب گرم(نوکانگشتو نسوزونه) و شکر مخلوط و میذاریم عمل بیاد.
۱۵ تا سیب زمینی متوسطو خوب میشوریم و با آب نمک میپزیم. مراقب باشین له نشه، باید شکلشو کاملا حفظ کنه.
وقتی از حرارت برداشتیم و کاملا به دمای محیط رسید نصفشون میکنیم. توشو اندازه نصف سوسیس خالی میکنیم تا جایی که ضخامتش یک سانت بیشتر نباشه.
توی سینی میچینیم، روش با برس روغن میمالیم و با بالاترین حرارت فر یک ربع رست میکنیم تا لبه هاش طلایی بشه.
۱۵ تا سوسیس گیاهی یا کوکتل معمولی رو نصف و سرخ میکنیم.
خمیر آماده شده. به کم ورز میدیم و به ۱۵ قسمت مساوی تقسیم میکنیم. روشون پلاستیک میکشیم خشک نشن.
یکی یکی از زیر پلاستیک در میاریم و هر کدومو گرد و با وردنه به ضخامت ۲،۳ میل باز میکنیم.
وسط دو نیمه سوسیس پنیر میذاریم. بعد وسط سیب زمینی(با پوست) جاسازی میشه و خمیرو دورش میپیچیم و اضافشو جدا میکنیم.
در سینی فر با فاصله میچینیم دوباره پلاستیک یا یه دستمال آشپزخونه روش میکشیم خشک نشه.
از طرف دیگه به اون محتویات سیب زمینی که خارج کرده بودیم، نمک و ادویه میزنیم و لهش میکنیم.
وسطش پنیر میذاریم، قلقلی میکنیم و دورش خمیر میپیچیم.
فرو با بالاترین درجه ده دقیقه قبل روشن تا مثل تنور داغ بشه. روی تپلی ها و قلقلی ها با چاقوی تیز دو سه تا برش میزنیم.
بعد روش ترکیب ۲ قاشق ماست و ۲ قاشق میمالیم. میذاریم طبقه وسط فر و دیگه اصلا درشو باز نمیکنیم
ده دقیقه بعد دمای فرو میاریم روی ۲۰۰ درجه. بیست دقیقه بعد آمادهس. (در کل ۳۰ دقیقه)
جالب بود. ممنون