کیک نیش زنبوری یک کیک کلاسیک آلمانی یه کیک کافی شاپی خوشمزه! سعی کردم تمامی نکته ها رو بنویسم. این کیک رو میتونید به منو کافی شاپتون اضافه کنید و با خیال راحت کلی ازش سفارش بگیرین. پایه این کیک خمیر هست. ابتدا میریم سراغ مواد لازم این خمیر.

مواد لازم برای تهیه کیک نیش زنبوری آلمانی

  • آرد دو پیمانه
  • مایه خمیر ۷ گرم
  • شیر ولرم ۱۵۰ گرم
  • شکر ۶۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • کره آب شده ۸۰ گرم
  • نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
  • وانیل مایع یا شکری ( ۱ قاشق چایخوری پر ) من از هر دو استفاده کردم

مواد لازم جهت تهیه کارامل رویه

  • کره ۱۵۰ گرم
  • شکر ۸۰ گرم
  • عسل دو قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه ۵ قاشق غذاخوری (عزیزانی که ایران هستن خامه را نرم کنند)
  • بادام پرک ۲۰۰ گرم

مواد لازم جهت تهیه کرم وسط

  • شیر ۸۰۰ میلی لیتر
  • وانیل ۲ قاشق چایخوری
  • شکر ۸۰ گرم
  • کره ۸۰ گرم
  • پودر پودینگ وانیل ۷۰ گرم
  • عزیزان داخل ایران خامه قنادی (۴۰۰ گرم)
  • دوستان خارج از ایران هوی کریم (۴۰۰ گرم)

به همراه ۲ قاشق غذاخوری پودر شکر ترکیب بشه یا کلا پودینگ وانیل هر چی روش نوشته با همون مقدار شیر و شکری که گفته شده فقط کره اضافه کنید.

دستور تهیه کیک نیش زنبوری آلمانی

طرز تهیه کیک نیش زنبوری کلاسیک آلمانی

خوب مرحله اول درست کرد پودینگ هست. درست کنید روی حرارت مثل فرنی شد کره بریزین و پلاستیک بکشین بزارین یخچال خنک بشه!

مرحله دوم تاپینگ هست که تمامی مواد آب کنید روی حرارت و بعد بادام پرک رو اضافه کنید بذارین خنک بشه!

مرحله بعد خمیر و آماده کنید. آرد و شکر و مایه خمیر و شیر ولرم رو مخلوط کنید ۱۵ دقیقه استراحت بدین بعد تخم مرغ و کره آب شده رو اضافه کنید ترکیب کنید شکل خمیر بشه دستتون و چرب کنید و بعد سی دقیقه استراحت بدین!

بعد از استراحت خمیر خمیر رو باز کنید در قالب کف قالب چرب بشه اگر رینگ ندارین کف قالب رو کاغذ روغنی بذارین قالب ۲۵ در ۳۵ بعد روی خمیر تاپینگ بادام و بریزین و بیست دقیقه استراحت بدین.

تو این ۲۰ دقیقه فر رو روشن کنید و خمیر رو در دمای ۱۸۰ درجه ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزین بعد از پخت خنک که شد با چاقو خمیر را برش بدین قبل از فیلینگ هر سایزی دوست دارین خمیر رو ببرین بعد از اون برش سخت میشه.

هم کف خمیر هم بالای خمیر که تاپینگ بادام داره رو برش بدین.

حالا پودینگ و بیارین خامه قنادی رو فرم بدین با هم ترکیب کنید من از سیروپ بهار نارنج و عسل و آب داغ استفاده کردم اصلا این مورد اینجا نیست و داخل رسپی اصلی نداره اما من زدم و طعمش رو بی نظیر کرد و قابل حذف هست.

میتونید کرم و جدا کنارش سرو کنید!

نوش جان