گراتن مرغ و اسفناج با سیب زمینی یک غذای پنیری خوشمزه و آسونه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون واقع بشه.


مواد لازم برای تهیه گراتن مرغ و اسفناج با سیب زمینی

  • سینه مرغ پخته و ریش ریش شده ۳۰۰ گرم
  • اسفناج خرد شده نیم کیلو
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • سیب زمینی پوست کنده ۴ تا ۵ عدد متوسط
  • شیر ۱/۵لیوان
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر گودا ۳ ورق
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • کره ۲۵ گرم
  • نمک و آویش و پاپریکا و فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه گراتن مرغ و اسفناج با سیب زمینی و پنیر پیتزا

طرز تهیه گراتن مرغ و اسفناج با سیب زمینی و سس بشامل
۱. سیب زمینی ها را ورق ورق کرده نمک و پاپریکا بزنید کم سینی روغن بمالید و روی سیب زمینی ها هم با فرچه روغن بزنید ،داخل فر با دمای ۲۳۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قراردهید با تنوری شوند.

۲. در این فاصله پیاز را خورد کرده در روغن تفت داده تا سبک شود، اسفناج خرد شده را اضافه کرده هم بزنید تا آب اسفناج کشیده شده و تقریبا نیم پخت شود.

۳. سینه مرغ پخته و ریش ریش شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و مواد را حسابی مخلوط کنید.

۴. مخلوط داخل تابه که حسابی مغز پخت شد ادویه و نمک به دلخواه اضافه کرده و زیر شعله را خاموش کنید.

۵. سیب زمینی های تنوری را از فر خارج کنید تا کمی از دما بیافتد و به راحتی از سینی فر جدا شود.

۶. برای تهیه سس بشامل یک قاشق آرد را با یک قاشق روغن تفت داده و فلفل بزنید.یک ونیم لیوان شیر را اضافه کرده و مدام هم بزنید. قبل از خاموش کردن و در هنگام غلیظ شدن ورقه های پنیر گودا را اضافه کنید و مدام هم زده تا سس یکدستی حاصل شود.

۷. ظرف مورد نظر خود را انتخاب کنید کف ظرف سس بشامل ریخته و یک ردیف سیب زمینی بچینید و یک لایه مایه گوشت و اسفناج. مجدد سس بشامل تا آخر به همین منوال پیش بروید.

۸. در نهایت روی گراتن پنیر پیتزا بریزید آویشن بپاشید و داخل فر از قبل گرم شده قراردهید.

۹. مدت زمان پخت تقریبا ۲۰ دقیقه، درجه حرارت ۲۰۰ درجه می باشد.

۱۰. دو تا سه دقیقه شعله بالا فر را در انتهای کار برای گریل کردن روی گراتن روشن کنید.

نوش جان

نکته: برای کشدار شدن گراتن می توانید لابه های مواد پنیر پیتزا بریزید من چون پنیر زیادی، غذا را سنگین و پرچرب میکند، استفاده نکردم. اونطوری هم زمان برش، کشدار میشه هم خوشمزه تر.
می تونید اگر دلتون خواست از دوتا سه حبه سیر رنده شده هم هنگام تفت پیاز استفاده کنید تا گراتنتون طعم سیر هم بگیره.