فوکاچا شکم پُر رو پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید از بس که خوشمزه و خوش بافته. بسیار خمیر سبکی هست مناسب وعده غذایی. خمیر من رطوبتش ۸۵٪هست شما میتونید با رطوبت کمتر درست کنید. حتما از آرد قوی استفاده کنید. میتونید مخمر کمتر بزنید ویک شب استراحت در یخچال داشته باشد.

مواد لازم برای تهیه نان فوکاچیا شکم پر

مواد لازم خمیر (این مقدار مواد برای قالب ۲۵ × ۳۵ مناسب میباشد)

  • آرد نان ۳۰۰ گرم
  • مایه خمیر ۵ گرم
  • آب ۲۵۵ گرم (رطوبت ۸۵٪)
  • نمک ۵ گرم
  • پودر مالت ۲ گرم (دلخواه)
  • عسل ۵ گرم
  • روغن زیتون ۲۰ گرم برای خمیر و مقداری برای روی خمیر

مواد لازم برای مواد میانی

  • فیله مرغ که با سویا سس، نمک، ادویه سیر و کره، فلفل وسس خردل طعم دار شده
  • سوسیس پنیری، پنیر دلخواه من از مدادی استفاده کردم
  • اورگانو مقداری

طرز تهیه نان فوکاچیا شکم پر

طرز تهیه نان فوکاچیا شکم پر

من اینجا از روش خیساندن استفاده کردم به مدت یک ساعت یعنی آرد وآب دستور را با هم مخلوط کردم ودر محیط خنک یا یخچال گذاشتم.

همیشه ۱۰ گرم از آب را نگه دارید بعد از یک ساعت مخمر را با کمی آب مخلوط کردم به خمیر اضافه میکنیم بعد نمک، عسل و پودر مالت و شروع به ورز کنید با سری پدالی وقتی خمیر از اطراف جمع شد روغن را در دو مرحله اضافه کنید و خوب ورز بدید باید به تست کشش عالی برسید.

خمیر را چانه کنید دمای خمیر را بگیرید اگر بیشتر از ۲۶ درجه بود ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید.

داخل ظرف چرب شده بگذارید. بعد از نیم ساعت اولین کویل فولد را انجام دهید و دوباره بعداز نیم ساعت دومین کویل فولد خمیر من به دو کویل فولد نیاز داشت با توجه به شرایط محیط و خمیر تصمیم بگیرید که خمیرتون به چند بار کویل فولد نیاز دارد.

بعد از آخرین کویل فولد خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی داخل قالب چرب شده و یکی روی صفحه کار.

روشونو بپوشونید تا دوباره حجم بگیرند و به راحتی باز شوند. خمیر رو باز کنید و هر جا دیدید خمیر خودشو جمع میکنه روشو بپوشونید و استراحت دهید.

بعد مواد میانی را روی خمیر بریزید از هر نوع پنیری میتونید استفاده کنید.

خمیر بعدی هم که زیرش رو آرد سمولینا زدید باز کنید و مواد میانی بگذارید. با چاقو چند برش بدید روغن بزنید.

میره داخل فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد که از قبل داغ داغ شده تا طلایی بشه.