خورش فسنجون با کدو حلوایی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانیه. اگه تا حالا امتحان نکردید، پیشنهاد می‌کنم یک بار امتحان کنید.


مواد لازم برای تهیه فسنجون بدون گردو با کدو حلوایی

  • کدو حلوایی نصف یک عدد (یا پوره شده ۱/۵ الی ۲ لیوان)
  • گردو 2 تا 4 قاشق غذاخوری (به دلخواه)
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه (دلبخواه)
  • رب انار ترش 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • مرغ ۴۰۰ گرم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • ادویه کاری به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • زنجبیل به میزان لازم
  • پودر تخم گشنیز به میزان لازم
  • شنبلیله ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت فسنجان بدون گردو با کدو حلوایی

طرز تهیه فسنجون بدون گردو با کدو حلوایی

برای شروع کدو رو پوست گرفته و هسته هاشو جدا می کنیم و به قطعات کوچیک خرد می کنیم.

سپس آنها رو بهمراه یک لیوان آب داخل قابلمه ای مناسب به مدت یک ساعت با حرارت کم میزاریم تا کاملا پخته شوند.

بعد از این زمان کدوهای پخته شده رو با پشت چنگال پوره می کنیم و کنار میزاریم در همون حین مرغها رو جداگانه سرخ میکنیم (میتوانید از سینه مرغ بدون استخوان هم استفاده کنید) و کنار میزاریم یک عدد پیاز نگینی خرد یا رنده شده رو بهمراه کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود.

سیر ریز رنده شده رو نیز اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم مرغ ها رو به همراه شنبلیله به پیازها اضافه و تفت میدهیم.

نمک و ادویه ها و به دلخواه دو قاشق غذاخوری پودر گردو رو اضافه و تفت میدهیم تا بوی خامی گردوها گرفته شود.

حدود سه لیوان آبجوش بمواد اضافه کرده و در ظرفو میزاریم واجازه می دهیم مرغ با حرارت کم بمدت نیم ساعت نیم پز شود بعد از این زمان اگر باز هم آب لازم داشت اضافه میکنیم کدوی پوره شده و رب انار رقیق شده رو نیزبهش اضافه کرده و با حرارت کم میزاریم تا بمدت یک ساعت بپزد و خورش غلیظ و جا افتاده شود.

در حین پخت چند بار با کفگیر چوبی خورش راهم میزنیم تا ته نگیردبعد از پخت با برنج سرو میکنیم نوش جان.

اگر دوست دارید خورشتون شیرین باشد میتوانید یکی قاشق غذاخوری شکر به خورش اضافه کنید در غیر این صورت با این مواد خورشتون ملس میشه.

در آخر اینکه با وجود کدو داخل این خورش اصلا مزه و بافت اون تغییر نمی کنه و فوق العاده خوش مزه است.