فرنی وانیلی رو با آرد برنج یا با آرد گندم می تونید درست کنید. اما به نظرم با آرد برنج با کیفیت و درجه یک خیلی خیلی عالی میشه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه فرنی وانیلی

  • شیر (هر تعداد لیوان فانسوی)
  • قاشق آرد سفید یا آرد برنج یا آرد گندم (هر یک لیوان شیر ۱ قاشق غذاخوری آرد)
  • قاشق شکر (هر یک لیوان شیر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شکر)
  • وانیل به مقدار دلخواه
  • قاشق گلاب (هر یک لیوان شیر ۲ قاشق غذاخوری گلاب)
  • کره (هر یک لیوان شیر ۱۰ گرم کره)

طرز تهیه فرنی وانیلی با آرد برنج

طرز تهیه فرنی وانیلی با آرد برنج برای 4 نفر

برای شروع ابتدا آرد و شکر رو با شیر سرد خوب باهم ترکیب کنید تا جایی که هیچ گلوله ای از شیر باقی نمونه.

حالا بذارید روی حرارت کم و با لیسک یا قاشق چوبی هم بزنید. اصلاً ازش غافل نشید که آرد ته میگیره.

مدام هم بزنید تا قوام بیاد و خودش رو بگیره. به اینجا که رسید وانیل و کره رو اضافه کنید و هم بزنید و درآخر هم گلاب رو اضافه کنید.

احتمالاً بعد از ریختن گلاب یه کم مایه تون روان تر میشه که اگه دوست داشتید میتونید بیشتر روی حرارت هم بزنید تا سفت تر بشه.

اینو در نظر بگیرید که فرنی بعد از خنک شدن سفت تر میشه پس زیاد رو حرارت نگه ندارید چون هرچی سفت تر لطافتش کمتر میشه.

تا داغه تو ظرف مورد نظرتون بریزید و بذارید خنک بشه و رویه ببنده با دارچین یا مغزیجات و تزئین کنید.

من گذاشتم حسابی خنک شد و با رنگ خوراکی و قلمو سه صفر روی کار طرح گل کشیدم.

نکته های مهم تهیه فرنی

  • با هرنوع آرد دلخواهی میتونید فرنی رو آماده کنید اما لطافت و نرمی فرنی با آرد برنج از همه آردها بیشتره.
  • دقت کنید گلاب زیادی نریزید عطر و بوش قالب میشه و ممکنه دلتون رو بزنه.
  • به دلخواه میتونید به جای شکر از نبات استفاده کنید.
  • میتونید کره را حذف کنید ، کره فرنی را لطیف میکند.
  • میتونید زعفرون یا کاکائو به مایه تون اضافه کنید و فرنی زعفرونی یا کاکائویی داشته باشید.