فرنی بستنی یه دسر که خیلی سریع آماده میشه و همچنین خیلی خیلی خوش طعم و خوشمزهست. پیشنهاد میکنم که برای درست کردنش دست به کار بشید. طعم این دسر خوشمزه خیلی خیلی شبیه طعم بستنی سنتيه.
در ادامه با طرز تهیه دسر فرنی بستنی بدون پودر ژلاتین مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه فرنی بستنی بدون پودر ژلاتین
- شير 2 ليوان
- بستني وانيلي 1 ليوان
- نشاسته دو و نیم قاشق غذاخوری (نشاسته ذرت یا نشاسته معمولی)
- آرد برنج 1 قاشق غذاخوری سر خالی
- گلاب 3 قاشق غذاخوری
- وانيل نوک قاشق چایخوری
- شكر 4 تا 5 قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری
با این مقدار مواد اولیه حدود 4 تا گیلاس فرنی بستنی میتونید درست کنید.
طرز تهیه دسر فرنی بستنی سه رنگ بدون پودر ژلاتین
برای شروع ابتدا آرد و نشاسته ذرت رو توي یک قابلمه میریزیم و شير رو بهش اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم. قابلمه رو روی حرارت ملايم قرار میدیم و مدام هم ميزنيم و شکر رو اضافه میکنیم.
در ادامه روی حرارت متوسط مواد رو اونقدر هم ميزنيم تا بپزه و به غلظت مناسب برسه. مواد باید تقریبا به اندازه ماست غلیظ بشه و و رد قاشق روی اون بمونه.
سپس پودر هل و گلاب رو به مواد اضافه میكنيم و کمی هم میزنیم.
سپس شعله رو خاموش ميكنيم و مواد رو هم ميزنيم تا كمي از حرارت بيفته.
در ادامه وقتی که مقداری از دمای مواد کم شد، خامه و بستنی آب شده رو به مواد اضافه میكنيم و هم ميزنيم تا خامه با مواد کاملا مخلوط بشه.
نکته مهم که باید رعایت کنید اینه که سرعت عمل داشته باشيد.
سپس مواد رو به بعد سه قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل سه ظرف جدا میریزیم. به يكي زعفران دم کرده ميزنيم و به دیگری چند قطره اسانس نارگيل يا وانيل میزنیم. داخل ظرف دیگه پودر کاکائو رو که با کمی آب حل کردیم میریزیم و با فرنی مخلوط میکنیم.
وقتی كه مواد كمي خنک شدن، توی ظرف مناسب برای سرو، مواد رو به صورت لايه لايه ميريزيم. همچنین میتونید براي خوشمزتر شدن، بين لايهها پودر گردو و پودر پسته بريزيد.
این دسر به راحتی از قالب جدا میشه فقط کافیه دورتا دور دسر رو از دیواره قالب جدا و به راحتی در ظرف سرو برگردونید.
در آخر فرنی بستنیها رو به مدت 5 تا 6 ساعت داخل يخچال بذارید تا استراحت كنه و آماده بشه. نوش جان.
بهتره که از نشاسته معمولی استفاده نکنید چون ممکنه طعم نشاسته در دسر مشخص بشه. از نشاسته ذرت استفاده کنید. نشاسته ذرت پودر سفید رنگی هست که میتونید از لوازم قنادی تهیه کنید.
لایه اول رو داخل لیوان میریزیم، چند دقیقه زمان میدیم تا روش ببنده بعد لایه دوم و به همین ترتیب لایه سوم رو هم میریزیم و روشو با پودر پسته و گل محمدی تزئینش میکنیم.