پاستا فارفاله یا همون پاستا پروانهای با طعم دودی، فوقالعاده ساده و خوشمزه هست. اگه شما هم مثل من از طرفدارهای پاستا هستید، این غذای متفاوت، پاستا فارفاله دودی رو حتما امتحان کنید و از طعم و مزه به یاد موندنیش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه پاستا فارفاله با سینه مرغ دودی برای یک نفر:
- پاستا فارفاله یا پروانهای 120 گرم
- مرغ دودی 120 گرم
- کره 10 گرم
- پیاز کوچک 1 عدد
- سیر 1 حبه
- قارچ متوسط 4 عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- عصاره مرغ نصف یک بسته (به دلخواه)
- پنیر بلوچیز 10 گرم
- شیر 2/3 (دو سوم) فنجان
- پنیر پارمسان 1 قاشق چایخوری برای تزئین
- جعفری تازه خرد شده 1 قاشق چایخوری برای تزئین
طرز تهیه پاستا فارفاله با سینه مرغ دودی
مرحله اول
پیاز رو به صورت نگینی و ریز خرد کنید و یه ماهیتابه ترجیحا نچسب رو بزارید روی حرارت ملایم و کره رو بندازید داخل ماهیتابه تا آب بشه کنید و در ادامه پیاز خرد شده رو هم اضافه کنید.
وقتی که پیازها سبک شدن سیر رنده شده رو هم اضافه کنید.
مرحله دوم، آماده کردن پاستا فارفاله
تو یه قابلمه با اندازه مناسب آب بذارید جوش بیاید و وقتی که آب شروع به جوشیدن کرد کمی نمک و روغن مایع به آب جوش اضافه کنید (البته اول دستور پشت بسته بندی پاستا رو بخونید و اگر تفاوت داشت طبق اون عمل کنید).
در ادامه پاستا فارفاله یا پروانهای رو با روغن و نمک بپزید، فقط دقت کنید کاملا پخته و نرم نشه و یه مقدار خیلی کمی سفت باشه.
مرحله سوم، آماده کردن سس
4 عدد قارچ رو درشت خرد کنید. بوی سیر که بلند شد قارچ رو به پیاز و سیر اضافه کنید و هم بزنید. مرغ دودی رو هم به صورت مکعبی خرد کنید. مرغ دودی رو میتونید از فروشگاههای محصولات پروتئینی تهیه کنید. به خاطر طعم دودی بهتره که از مرغ دودی استفاده کنید اما اگه دوست نداشتید از مرع دودی استفاده کنید میتونید به جاش از سینه مرغ استفاده کنید. وقتی قارچها پخت مرغ دودی خرد شده رو هم اضافه کنید.
در زمان آماده کردن سس هر وقت که دیدید مواد داخل ماهیتابه کم آبه یا خشک شده، به اندازه 2 قاشق غذاخوری آب جوش بریزید داخل مواد و هم بزنید. در ادامه نمک و فلفل و نصف یک عدد عصاره مرغ رو اضافه کنید. (البته اگه مایل به استفاده از عصاره مرغ نیستید میتونید حذفش کنید). در ادامه وقتی مواد کمی تفت خورد، پنیر بلوچیز رو هم به موادا ضافه کنید و به هم بزنید.
مرحله سوم، مخلوط کردن مواد
بعد از 2 تا 3 دقیقه که مواد با هم تفت خوردن حالا پاستای پروانهای رو به مواد اضافه کنید.
وقتی که خوب مخلوط شدن، دوسوم فنجان شیر رو هم به پاستا اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا شیر به خورد مواد بره.
مرحله چهارم، سرو و تزئین
پاستا فارفاله رو داخل یه ظرف مناسب سرو کنید و اگه دوست داشتید کمی پنیر پارمسان روی پاستا بپاشید و در آخر مقداری جعفری تازه خرد شده هم روش بریزید. در آخر کار به احتمال زیاد از عطر و بوی فوقالعاده مرغ دودی حسابی گرسنه میشید. نوش جان