اگه از اسفناج کم استفاده می‌کنید یا فقط اسفناج رو با ماست میخورید یا که اصلا اسفناج دوست ندارید، بهتره که این ماده غذایی ارزشمند رو به برنامه غذاییتون اضافه کنید.

اسفناج پلو با گوشت چرخ کرده قلقلی یه غذای راحته كه خیلی هم خوشمزست. بهتون قول میدم که اونایی که اسفناج دوست ندارن حتما خوششون میاد. طعم اسفناج زياد غالب نيست.

اسفناج خیلی ر خاصیت داره. اسفناج داری خواص ضد سرطانی و ضد التهابی هست و همچنین برای سلامت چشم بسیار مفیده و دارای آنتی اکسیدان‌های  قوی‌ای هست.


مواد لازم برای تهیه اسفناج پلو با گوشت چرخ شده قلقلی

  • برنج ۲ پیمانه
  • آب ۴ پیمانه
  • نمک ۲ قاشق مرباخوری خط کشیده
  • اسفناج پاک کرده ۵۰۰ گرم
  • پیازداغ ۴ قاشق سوپخوری
  • آلو ۲۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • پیاز برای گوشت یک عدد
  • دارچین یک قاشق مرباخوری
  • فلفل به مقدار لازم
  • زعفران ساییده نصف قاشق مرباخوری
  • روغن ۸ قاشق سوپخوری

آموزش اسفناج پلو با گوشت چرخ کرده قلقلی

طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت چرخ کرده قلقلی
برنج را با آب ولرم بدون چنگ زدن چندین بار بشویید. ۲ پیمانه آب ولرم روی برنج بریزید، ۲ قاشق مرباخوری سر خالی نمک را اضافه کنید و بگذارید حداقل یک ساعت در آب بماند و خیس بخورد.

گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده و نصف قاشق مرباخوری نمک و دارچین و کمی فلفل مخلوط کنید، خوب چنگ بزنید و به شکل گلوله های کوچک درآورید و در روغن کمی سرخ کنید.

آلو را در آب گرم خیس کنید و پس از خیس خوردن در آبکش بریزید تا آب آن برود.

سپس اسفناج را شسته، در آبکش بریزید تا آب آن برود؛ سپس روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شود و هنگام خرد کردن بدون آب باشد.

اسفناج را ریز خرد و در ۲ قاشق روغن سرخ کنید. اسفناج سرخ شده، پیازداغ، گوشت سرخ شده، آلوی خیس خورده را با هم مخلوط کنید.

۲ پیمانه باقیمانده آب را در قابلمه ای که بهتر است تفلون باشد بریزید، روی حرارت بگذارید و ۴ قاشق سوپخوری روغن را اضافه کنید. وقتی آب جوش آمد، برنج را در آب جوشان بریزید (برنج را همراه با آبی که در آن خیس کرده اید) و صبر کنید تا آب جوش بیاید.

وقتی آب جوش آمد، حرارت را کم کنید تا برنج آرام بجوشد و آب آن تمام شود (۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول می کشد).

وقتی آب برنج تمام شد، مخلوط اسفناج، گوشت، آلو و پیازداغ را روی برنج بریزید و سطح آن را به آرامی صاف کنید و حرارت را کم کرده، دم کنی روی قابلمه بگذارید.

همچنین می‌توانید گوشت قلقلی را در آخر پس از پخت برنج در کنار اسفناج پلو بریزید.

اگر ته دیگ کم رنگ دوست دارید، پس از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پلو آماده است و اگر ته دیگ پررنگ دوست دارید ۲۵ تا ۳۰ دقیقه دیگر پلو آماده است. اگر دوست داشته باشید، می توانید زعفران ساییده را در کمی آب جوش حل کنید و با کمی از پلوی ساده مخلوط کنید و روی برنج بدهید.