کیک انگلیسی یه کیک بسیار مناسب برای عصرونه هست که خیلی خوشمزه و خوش بافته.

از خوردن این کیک انگلیسی سیر نمیشید. پیشنهاد میکنم تو اولین فرصت این این کیک خوشمزه رو درست کنید و در کنار یک لیوان چای از خوردنش لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه کیک انگلیسی عصرانه

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۱۸۰ گرم
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری
  • شیر ولرم ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع ۱۰۰ گرم
  • آرد ۲۰۰ گرم

من معمولا مواد رو یک برابر و نیم میکنم یعنی:

  • تخم مرغ ۶ عدد
  • شکر ۲۷۰ گرم
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر دو و یک چهارم قاشق چایخوری
  • شیر ولرم ۱۵۰ گرم
  • روغن مایع ۱۵۰ گرم
  • آرد ۳۰۰ گرم

دستور پخت کیک انگلیسی ساده برای عصرانه

طرز تهیه کیک انگلیسی ساده به روش اصلی خوشمزه و راحت

برای شروع ابتدا سفیده و زرده رو از هم جدا میکنیم.

سفیده رو به حدی با همزن میزنیم که کف کنه بعد ۱/۳ شکر رو اضافه میکنیم و با دور تند به قدری هم میزنیم که سر همزن نوک قله ای بشه و توی یخچال میذاریم.

زرده ها رو با مابقی شکر و وانیل به هم میزنیم تا کرم دار و کشی بشه و روغن رو بهش اضافه میکنیم و یک دقیقه به هم میزنیم.

شیر ولرم و آرد (با بکینگ پودر سه بار الک شده باشه) رو کم کم و به نوبت در سه مرحله به زرده ها اضافه میکنیم و با دور کند همزن کمی هم میزنیم.

بعد سفیده رو کم کم اضافه میکنیم و اروم و دورانی با لیسک هم میزنیم که پف مواد نخوابه.

قالب رو چرب کرده و آرد پاشی کردم و اضافه آرد هم تکوندم.

مایه کیک رو به آرومی داخل قالب بربزید.

به دلخواه می‌تونید داخل قالب مقداری از مایه بریزید و بعد کمی پودر کاکائو روش الک کنید و دوباره مایه کیک بریزید و بازم پودر کاکائو الک کنید و در اخر هم مایه کیک رو بریزید.

با اینکار بعد از برش زدن دو خط جذاب توی کیک میبینیم.

چندبار قالب رو به سطح بکوبید و توی فر داغ بذارید، دمای مناسب 180 درچه سانتی‌گراد هست، شما با توجه به قدرت فرتون دما رو مشخص کنید.

وقتی پخت از قالب در بیارید و صبر کنید کاملا خنک بشه بعد برش بزنید و از زیبایی و خوشمزگی کیک لذت ببرید.

برای تهیه این کیک به دلخواه می‌تونید از طعم دهنده‌هایی مثل هل، زعفران، زنجفیل یا رنده پوست پرتقال استفاده کنید.

همچنین برای این مقدار مواد اولیه، قالب ساده ۲۳ سانتی‌متری یا قالب میان تهی ۲۷ سانتی‌متری مناسبه.

این مواد برای قالب ساده ۲۵ سانتی‌متری مناسبه، اما من تو قالب میان تهی ۲۷ سانتی‌متری میریزم که تا لبه پر می‌کنه. این کار کمی ریسکس هست چون ممکنه تو فر سر بره. اگه خواستین انجام بدین از تخم مرغ های کوچیک استفاده کنید.

اگه بخوابیم گلاب اضافه کنیم باید به همون میزان از مقدار شیر کم کنیم. (پس میشه گفت مخلوط گلاب و زعفران و شیر ۱۵۰ گرم )

اگه بخوابیم کیک کاکائویی داشته باشیم بعد از وزن کشی آرد، یکی دو قاشق از روش برمی‌داریم و دقیقا به همون مقدار کاکائو اضافه میکنیم.

آرد و بیکینگ پودر (و کاکائو به دلخواه) رو مخلوط و سه بار الک میکنیم.
قالب رو کاغذ روغنی چرب شده بندازید یا با روغن چرب کنید.

در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزید.