نان انگلیسی یا مافین انگلیسی در واقع نون های کوچیک و تقریبا لقمه ای هستن که برای صبحانه و عصرانه، مخصوصا همراه کره، مربا و یا شکلات صبحانه حرف نداره. در صورتی که به پخت نون خونگی علاقمندید این نون یکی از اون گزینه هاست که مطمئنا راضیتون میکنه چون هم طرز تهیه راحتی داره و هم احتیاج به فر نداره!
مواد لازم برای تهیه نان انگلیسی
- آرد نان ۲ پیمانه
- مایه خمیر ۱/۲ قاشق غذاخوری
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
- شیر ولرم تقریبا ۱ پیمانه
- کره ۳۰ گرم
- آرد ذرت (زرد رنگ) یا سمولینا به مقدار لازم
دستور پخت نان انگلیسی بدون فر خوشمزه و ساده
برای شروع ابتدا آرد، شکر، نمک و مخمر با هم مخلوط کنید شیر ولرم را کم کم اضافه کرده بسته به نوع آرد ممکنه کمتر یا کمی بیشتر مصرف بشه.
خمیر را ورز داده بعد کره همدمای محیط بهش اضافه کنید و ورز بدید تا جایی احتیاج به ورز داره که اگه تکه ای از خمیر را با دست باز کنید بافتش صاف و یکدست باشه و بتونید نازک کنید بدون اینکه پاره بشه (تست پنجره)
در این مرحله خمیر را چونه بگیرید و در ظرفی که کمی چرب شده با در پوش استراحت بدید حجم خمیر که دوبرابر شد از خمیر چونه های ۶۰ گرمی بگیرید کمی با دست پهن کنید زیر و روی چونه ها را آرد ذرت یا سمولینا بپاشید روشون را بپوشونید و اجازه بدید تا باز حجمش دوبرابر بشه و یا اینکه خمیر را به قطر ۱ تا ۱/۵ سانت باز کنید و با کاتر گرد ۱۰ سانت قالب بزنید.
دوباره روی خمیر را پوشانده و استراحت داده تا حجمش دو برابر بشه. بعد با احتیاط بردارید و درون تابه ای که از قبل با قلمو کره زدید و گرم شده قرار بدید، حرارت تابه نباید اونقدر زیاد باشه که نون بسوزه و داخلش خام بمونه و نه کم باشه که نون سفت و خشک بشه.
یک طرف نون که پخته و طلایی شد برگردانده تا طرف دیگه اش هم طلایی بشه. نوش جان
نکات مهم پخت نان انگلیسی
- آرد سمولینا یا ذرت به جای آرد سفید هست تا زود نسوزه.
- من یک پیمانه آرد نان و یک پیمانه آرد نان فانتزی استفاده کردم.
- بافت نون به نونای همبری شبیه است و به جای مینی برگر میتونید استفاده کنید.
- برای ساندویچ فینگرفودها، کتلت ها … هم قابل استفاده است.
- این مقدار حدودا ۱۵ عدد نون انگلیسی درست میشه.