کیک با پودر ژله پرتقال و آب پرتقال بدون فر در فر دست ساز فوق العاده خوشمزه و متفاوت! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کیک با پودر ژله پرتقال و آب پرتقال بدون فر

  • تخم مرغ 4 عدد
  • شکر 150 گرم
  • روغن مایع 1 پیمانه
  • آرد 300 گرم
  • پودر ژله یک بسته
  • نمک یک پنس
  • بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
  • آب یا آب میوه هم طعم با ژله دو سوم پیمانه

دستور کیک با پودر ژله پرتقال و آب پرتقال بدون فر

طرز تهیه کیک ژله ای ساده بدون فر و بدون خامه
شکر و تخم مرغ ها رو افزوده با همزن برقی حدود ۴ تا ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. وانیل را افزوده مخلوط کنید. سپس روغن مایع و آب یا آبمیوه را به تناوب اضافه کرده با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید.

آرد، نمک و بکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و الک کنید مخلوط آرد را با پودر ژله متناوبا به مایه کیک افزوده با لیسک به آرامی مخلوط کنید.

مواد را داخل قالب آماده شده ریخته، در فر ازقبل گرم شده 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه بپزید.

از هرنوع پودر ژله ای تمایل داشتید میتوانید استفاده کنید. آب میوه را متناسب با پودر ژله انتخاب کنید مثلا اگر پودر ژله پرتقال دارید از آب پرتقال استفاده کنید. درصورت نداشتن آب میوه از آب معمولی استفاده کنید.

برای روی کیک میتوانید سس رژیمی زیر را آماده کنید.

مواد لازم

  • یک قاشق سر پر نشاسته ذرت
  • یک پیمانه شیر
  • ده گرم کره
  • سی گرم شکلات سفید
  • یک قاشق سوپ خوری شکر
  • دو قاشق غذاخوری خامه به دلخواه

همه مواد را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم گذاشته تا غلیظ شود سپس حرارت را خاموش کرده شکلات سفید را افزوده هم بزنید تا شکلات آب شود. برای ژله های روی کیک هم یک قاشق نشاسته ذرت را با چهار قاشق پودر ژله و دوسوم پیمانه آب روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود. داخل فریزر گذاشته تا سفت شود سپس قالب زده و روی کیک قرار دهید.

فر دست ساز

برای درست کردن فر دست ساز قابلمه ی تمیزی را انتخاب کنید یک عدد الک یا سه پایه کوچک یا هر وسیله فلزی دیگری دارید وسط قابلمه قرار دهید و قابلمه را یک ربع قبل از پخت کیک روی شعله کم اجاق گاز قرار دهید تا گرم شود.

درب قابلمه را محکم کنید اگر درب قابلمه محکم نمی شود از دم کنی استفاده کنید. مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را روی الک یا سه پایه داخل قابلمه که گرم شده اند قرار داده و درب قابلمه را محکم ببندید و اجازه دهید تا کیک با حرارت کم بپزد.

زمان پخت کیک در فر دست ساز از یکساعت بیشتر است. مثلا برای این کیک یکساعت و ربع زمان برد. پخت آن را با خلال دندان چک کنید.

نوش جان

5/5 - (1 امتیاز)