این کاپ کیک دبل چاکلت بی نظیر رو از دست ندید، فقط همین رو می تونم بگم، واقعا خوشمزه ست.


مواد لازم برای تهیه کاپ کیک دبل چاکلت

  • کره ۱۳۰ گرم
  • شکر۱۳۰ گرم
  • شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
  • شکلات چیپسی ۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شیر ۲/۳ پیمانه
  • آرد ۱/۵پیمانه
  • پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر ۱/۵قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۳قاشق چای خوری

دستور پخت کاپ کیک دبل چاکلت

طرز تهیه کاپ کیک دبل چاکلت
۱. تمام مواد را یک ساعت قبل در دمای محیط قراردهید تا هم دمای محیط باشد.

۲. شکلات تخته ای تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید و کناری بگذارید.

۳. کره به دمای محیط رسیده را با شکر حسابی هم زده تا پوک و کرم رنگ شود.

۴. تخم مرغ ها را دانه به دانه به مایه کرم رنگ اضافه کرده و هم بزنید. تا مایه حسابی حجم گرفته و خوب همزده شده باشد.

۵. شیررا اضافه کرده در حد مخلوط شدن اضافه کنید.

۶. شکلات ذوب شده را اضافه کرده و در حد هم خوردن، مخلوط کنید.

۷. مخلوط آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را سه بار الک کرده ومرحله به مرحله اضافه کرده و با لیسک دورانی و در یک جهت هم بزنید تا مایه کیک یکدستی حاصل شود.

۸. فر را از قبل روشن کرده و روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

۹. سینی مافین را برداشته و کاغذ کپسول های کاپ کیک را داخل سینی چیده و به اندازه ۲/۳ام از حجم کپسول ها رو بامایه کیک پر کنید.

۱۰. هنگام ریختن مایه کیک داخل کپسول ها نصف که ریختید یک مقدار چیپس شکلاتی ریخته ومجدد مایه کیک بریزید.

۱۱. سینی مافین را داخل فر گذاشته تا کاپ کیک ها پخته شود. (۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان برای پخت کاپ کیک ها کفایت میکند)

۱۲. بعد از پخت و خنک شدن کاپ کیک ها را داخل ظرف سرو چیده و نوش جان کنید (من کافذ کاپ کیک ها رو جدا کردم )کاملا اختیاری عمل کنید .

نوش جان

نکات مهم و فوت و فن های پخت کاپ کیک دبل چاکلت

  • می تووانید شکلات چیپسی ها رو روی مایه کاپ کیک بریزید.
  • بعد از پخت هم می تونید روی کاپ کیک ها رو با خامه قنادی، نوتلا یا سس شکلات تزیین کنید و ترافل بپاشید.

روش دوم

آموزش کاپ کیک دبل چاکلت

این کاپ کیک وتقعا خوشمزه اس و از طرفی پف خیلی خوبی هم داره با این مقدار حدودا چهارده تا پونزده تا کاپ کیک دارین، البته اندازه کاپ کیکها متفاوته!

مواد لازم
  • تخم مرغ چهار عدد
  • کره صد گرم
  • شکلات ۶۰ گرم
  • شیر ۱۴۰ گرم
  • شکر ۱۹۰ گرم
  • ۴۰ گرم آب جوش
  • ۱۲۰ گرم آرد سفید
  • ۲۰ گرم نشاسته ذرت
  • بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
  • وانیل کمی
  • نمک یک پنس
دستور پخت

ابتدا همه مواد بزارید به دمای محیط برسه و مواد خشک (آرد، پودر کاکائو، نشاسته ذرت و بکینگ پودر و نمک) الک کنید. کره و شکلات داخل قابلمه بزارید روی شعله تا هر دو ذوب بشن و کنار بگذارید تا خنک بشه. زرده و سفیده ها رو جدا کنید.

سفیده رو با دو سوم از شکر دستور بزنید تا کاملا فرم بگیره. زرده و مابقی شکر و وانیل با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد مخلوط کره و شکلات، شیر و آب اضافه کنید با دور کند همزن دو سه دقیقه بزنید.

حالا مواد خشکی که الک کردید در طی دو‌سه مرحله اضافه کنید و هم بزنید. قالب مورد نظر کاغذ روغنی بزارید، برای این کیک قالب ۲۴ یا ۲۵ با ارتفاع هشت سانت هست چون کیک خیلی پف میکنه تو قالب با ارتفاع کوتاه نریزید، یا میتونید مثل من داخل قالب کاپ کیک بریزید که در این صورت نصف یا دو سوم کاپ کیک را پر کنید که داخل فر سر نره.

فر از ده دقیقه قبل در دمای ۱۸۰ روشن کنید و برای کاپ کیک حدودا بین بیست دقیقه تا نیم ساعت و در قالب بزرگ بین سی تا چهل پنج دقیقه میپزه بازم بسته به دمای فرتون داره. میتونید بزارید کیک خنک بشه و برش بزنید و خامه کشی کنید که طعم کیک فوق العاده تر میکنه.