دونات پنیری یه دونات خوشمزه و متفاوته که اگه تا حالا امتحانش نکردید، پیشنهاد میکنم هر چه زودتر امتحان کنید این خوشمزه رو.
مواد لازم برای تهیه دونات پنیری
مواد لازم برای خمیر
- ۲ قاشق غذاخوری شیرخشک (بهتره حذف نشه)
- ۲-۴ قاشق غذاخوری شکر
- ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
- ۵۰ گرم کره نرم
- یک تخم مرغ
- نصف قاشق چایخوری نمک
- حدود ۲ پیمانه آرد نانوایی(نان فانتزی)
- نیم پیمانه آب ولرم
مواد لازم برای داخل دونات ها
- پنیر خامه ای یا ماسکارپونه هم دمای اتاق
مواد لازم برای گلیز ساده
- ۱ پیمانه پودر قند الک شده
- ۲-۳ قاشق غذاخوری شیر
دستور پخت دونات پنیری خوشمزه و مغزدار با پنیر خامه ای
برای شروع ابتدا همه مواد رو با هم مخلوط کنید و آرد رو بهتره کم کم اضافه کنید و وقتی خمیر جمع شد و کمی بدست میچسبید، دیگه آرد نزنین و ۱۰-۱۵ دقیقه ورز بدین تا دیگه به دست نچسبه.
داخل کاسه ای که چرب کردین بذارین و روشو بپوشونین تا ۱-۲ ساعت بماند و حجمش دو برابر بشه بعد به توپهای کوچک تقسیم کنین و داخلشون هر مقداری که دوس دارین، پنیر خامه ای بذارین و حتی میتونین مقدار شکر رو ۱ قاشق بزنین و مقدار نمک رو ۱ قاشق چایخوری کنین و بشه دونات نمکی و دیگه شیرین نباشه.
البته دیگه اونموقع نباید به گلیز بزنین.
بعد روی تکه های کاغذ روغنی، کنار هم ۷ تا توپ رو قرار بدین و روشونو بپوشونین تا ۱۵ دقیقه استراحت کنن.
بعد داخل روغنی که خیلی داغ نیس ولی خوب گرمه، با کاغذ روغنی زیرش، بذارین و هر دو طرفشونم سرخ کنین و روی دستمال بزارین تا روغن اضافیشون بره.
بعد ازینکه سرد شدند، داخل گلیز بزنین.
برای گلیز، اونقدر به پودر قند، شیر اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسین. خیلی غلیظ و یا شل نباشه.
میتونین مثل بقیه دوناتها، داخل پودر قند، شکلات آب شده یا دارچین فرو کنین.
نکات مهم پخت دونات پنیری
- درصورت حذف شیرخشک، کلا بجای آب، شیر بزنید. ولی در بافت تاثیر داره پس بهتره حذف نشه.
- در روغن سرخ کردنی، سرخ کنید.