این دلمه سیب زمینی شکم پر با گوشت چرخ کرده درست میشه و نیازی هم به فر نداره و خیلی راحت داخل تابه روی گاز می تونید آمادهاش کنید. این دلمه سیب زمینی برای تنوع دادن به برنامه غذایی انتخاب خیلی خوبیه و خیلی هم خوشمزهست و برای مهمونی و دورهمی ها هم انتخاب خوبیه.
مواد لازم برای تهیه دلمه سیب زمینی شکم پر بدون فر
- سیب زمینی متوسط 8 عدد
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- قارچ 250 گرم (به دلخواه)
- پیاز درشت ۱ عدد
- فلفل دلمه کوچک ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی 1 تا 2 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده نصف استکان
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- پودر سیر به مقدار لازم
- پودر پیاز به مقدار لازم
- دارچین به مقدار لازم
- کره کمی
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
دستور پخت دلمه سیب زمینی شکم پر بدون فر با گوشت چرخ کرده
برای شروع ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید سپس گوشت را اضافه کرده و خوب تفت دهید در آخر فلفل و ادویه را اضافه کنید سپس رب گوجه را ریخته و خیلی کم تفت دهید.
سپس پوست سیب زمینی را کنده و داخلش خالی کنید، با احتیاط اینکار رو انجام بدید تا سیب زمینی سوراخ نشه (می تونید تکه های داخلی سیب زمینی رو برای اینکه اسراف نشه ریز خرد کرده و سرخ کنید و به مایه گوشتی اضافه کنید).
در ادامه داخل سیب زمینی ها کره آب شده و نمک بزنید و با مایه گوشتی پر کنید و روی سر اون ها پنیر بذارید.
سپس در یک قابلمه یا تابه بلند کمی روغن،۱ استکان آب و زعفران بریزید و سیب زمینی های پر شده را داخلش قرار بدید و با شعله کم حدود ۱ ساعت زمان بدید تا بپزه.
بعد ۱ ساعت میزان پخت سیب زمینی ها رو چک کنید اگه پخته باشه بذارید آبش رو بکشه و به روغن بیفته سپس شعله رو خاموش کرده و نوش جان کنید. نوش جان
روش دوم
طرز تهیه سیب زمینی شکم پر
ابتدا سيب زميني خام رو پوست ميگيريم و بعد از طول اون رو برش ميديم. مقداري از توي سيب زميني ها رو خالي ميكنيم.
(اون اضافه سيب زميني ها رو دور نريزيد ميتونيد توي مايه گوشت تون ازشون استفاده كنيد.)
يه مقدار سيب زميني ها رو با روغن زيتون بوسيله برس آشپزي چرب ميكنيم اگر سرخ بدون روغن داريد خب توي سرخ كن سيب زميني ها رو سرخ ميكنيم اگر هم نبود ميتونيد توي يك قابلمه سرخ كنيد. بعد روي يك دستمال بذاريد تا روغن اضافه ش گرفته بشه.
حالا ميريم سرخ مواد گوشتي. يك پياز رو نگيني كرده و تفت ميديم تا طلايي بشه سپس گوشت چرخ شده رو تفت ميديم به همراه ادويه جات دلخواه تون بعد مقداري رب گوجه ميزيم و ميتونيد از اضافه سيب زميني ها و فلفل دلمه اي و ذرت و قارچ خرد شده توي موادمون هم استفاده كنيم كه بازهم بستگي داره به سليقه و ذائقه خودتون و من ترجيح دادم از گوشت فقط استفاده كنم، موادمون كه آماده شد مقداري توي سيب زميني ها ميذارم و بعد سس بشامل كه قبلا آماده كرديم روي گوشت ميزنيم و در آخر پنير رنده شده موزارلا كه من از نوع كم چرب و كم نمكش استفاده و شعله بالاي فر روشن ميكنين در حدود ١٠ دقيقه توي فر ميذاريم در حدي كه پنيرها طلايي رنگ بشن چون تمام موادمون پخته شده ست و با ديد چشم مراقب باشيد.
به جاي گوشت از مرغ هم میشه استفاده كرد.