کیک دسپاسیتو برزیلی یک کیک خوشمزه با شکلات زیاد که خیلی راحت درست میشه. امیدوارم که این کیک متفاوت رو درست کنید و از طعم بسیار خوبش لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه کیک دسپاسیتو

مواد لازم برای کیک:
  • 3 عدد تخم مرغ
  • نصف لیوان شکر
  • نصف لیوان آرد
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • 1 بسته وانیل
  • 2.5 قاشق غذاخوری کاکائو
مواد شربت قهوه:
  • 1 لیوان آب شیر
  • 1 قاشق غذاخوری کاکائو
  • 2 قاشق غذاخوری قهوه فوری
مواد موس شکلاتی:
  • شکلات تلخ 100 گرم
  • 50 گرم شکلات شیری
  • 400 میلی لیتر کرم مایع
  • 1 قاشق غذاخوری پودر قند

دستور پخت کیک دسپاسیتو برزیلی خیس

طرز تهیه کیک دسپاسیتو خیس برزیلی

برای تهیه کیک تخم مرغ و شکر را هم بزنید تا کف کند، آرد، بیکینگ پودر، وانیل و کاکائو را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

قالب 20 سانتی را روی سینی که روی آن کاغذ روغنی گذاشته بودیم قرار می دهیم، مایه کیک را به آن اضافه می کنیم.

اجازه دهید 25 دقیقه 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده 160 درجه بپزیم.

برای تهیه شربت قهوه شیر، کاکائو و قهوه فوری را روی اجاق گاز مخلوط می کنیم تا بجوشد، شربت را که آماده کرده ایم در ظرف مناسبی می بریم تا خنک شود.

کیک پخته شده را از قالب خارج میکنیم. برای اینکار بشقاب سرو را روی قالب قرار دهید و کیک را داخل بشقاب برگردانید و کیک رو دوباره به آرامی برگردانید. سپس شربت قهوه را که از قبل آماده کرده بودیم و سرد شده، روی کیک ریخته و اضافه می کنیم.

برای تهیه خامه شکلات ها را در یک بن ماری ذوب کرده و اجازه دهید آنها صبر کنند تا به دمای اتاق برسند.

400 میلی لیتر خامه مایع و پودر قند را با همزن برقی بزنیم تا غلیظ شود، شکلات را که به دمای محیط می آید را داخل آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید، سپس روی کیک سرد شده بریزید و با کمک یک کاردک خوب آن را صاف کنید.

بگذارید کیک یک شب در یخچال خنک شود. سپس کیک را به آرامی از قالب جدا میکنیم.

می توانید با ذوب کردن 3 تا 4 مربع شکلات تلخ، آن را با خطوط تزئین کنید.

من با استفاده از شکلات تخته ای ذوب شده کیک را تزئین کردم.

نوش جان