دسر زردآلو یه دسر تابستونی شیک و خوشمزه ست که اگه خواستید یه دسر متفاوت درست کنید پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید. آخه خدایی دسر اینقد خوشگل و بامزه داریم؟ چه نمره ای بهش میدین؟
مواد لازم برای تهیه دسر زردآلو
برای اولین لایه (لایه نارنجی رنگ)
- پوره زردآلو ۱ پیمانه
- پودر ژله زردآلو ۱ بسته
- خامه صبحانه ۵ قاشق غذا خوری
- آب جوش ۱ پیمانه
مواد لازم برای قسمت سفید رنگ، پاناکوتا وانیلی (لایه دوم)
- شیر ۲ لیوان
- شکر حدود ۶ تا ۸ قاشق غذا خوری
- پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
- خامه صبحانه به دلخواه حدود ۱۰۰ گرم
- وانیل کمی
طرز تهیه دسر زردآلو خوشمزه
برای شروع ابتدا حدود ۵ تا ۶ عدد زردآلو رو داخل میکسر یا غذاساز پوره کنید به اندازه یک لیوان بشه. حتما از صافی رد کنید تا یکدست بشه بعد دوباره داخل دستگاه برگردونید خامه رو اضافه کنید چند پالس دیگه با مخلوط کن بزنید تا مخلوط بشن.
بعد پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید بعد از اینکه کامل شفاف شد بریزید روی بقیه مواد و هم بزنید. قالب مورد نظرتون رو یه کم چرب کنید و بعد پواد رو داخلش بریزید و بذارین داخل یخچال تا خوب ببنده.
برای قسمت سفید رنگ نصف لیوان از ۲ پیمونه شیرتون رو داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشید و بذارید روی بخار کتری تا بصورت غیرمستقیم حرارت ببینه و بنماری شه. بقیه شیر رو بریزید داخل یه قابلمه کوچیک شکر و وانیل رو بهش اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید وقتی شیر داغ شد و شکر حل شد ژلاتین حل شده و خامه رو هم به بقیه مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. (لازم نیست شیر بجوشه) و بعد بذارید کنار نا خنک بشه.
لایه اول که بست پاناکوتا خنک شده رو بریزید روی لایه اول و دوباره بذارید یخچال تا ببنده.
حدود ۵ تا ۶ ساعت یا یک شب تا صبح بمونه بهتره.
بعد دسر رو از داخل قالب خارج کردم و داخل گودی مرکز دسر ژله یه کم بسته شده زردآلو ریختم و زردآلوهای زنبوری زو با تزئین روشون چیدم.
برای زنبورها زردآلوها رو از طول به دونیم کردم بعد برای خط های سیاه رنگش شکلات سیاه آبشده رو با قیف خط کشیدم روی زردآلو و برای بال هاش شکلات سفید.
نکته ها مهم
- میتونید جای ژله زردآلو از هر طعم ژله زردرنگ مث موز یا آناناس هم استفاده کنید.
- من برای لایه دوم بنا به ذائقه از پاناکوتا استفاده کردم شما میتونید محلبی یا انواع دسر رو جایگزین کنید.
- داخل حفره مرکز به جای ژله هم میتونید از مارمالاد زردآلو و یا حتی پوره میوه خام زردآلو یا موز هم استفاده کنید.