پودینگ شکلاتی با نشاسته گندم یک دسر فوقالعاده خوشمزه هست که خیلی زیاد طرفدار دازه و همچنین روش تهیه خیلی ساده و راحتی داره.
پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید. همچنین این دسر شکلاتی با نشاسته گندم برای مهمونیها یه انتخاب خیلی خوبه.
مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی با نشاسته گندم
- نشاسته گندم نصف پیمانه
- شکر یک پیمانه
- شیر سرد سه لیوان
- پودر کاکائو دو قاشق غذا خوری سر پر
- خامه صبحانه یک بسته سیصد گرمی
- شکلات تلخ ۲۰۰ گرمی یک بسته
- آب سرد یخچالی نصف استکان
طرز تهیه دسر شکلاتی با نشاسته گندم
برای شروع ابتدا نشاسته گندم، شکر، پودر کاکائو، خامه صبحانه و شیر را داخل یک قابلمه با اندازه مناسب بریزید و با هم ترکیب کنید و خوب هم برنید.
بعد قابلمه رو روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید و ترکیب کنید.
وقتی که مواد به غلظت مناسب رسید، شکلات تخته ای رو کمی خرد کنید و به داخل مواد بریزید و سپس شعله را خاموش کنید.
در آخر نصف استکان آب سرد یخچالی را اضافه کنید و سپس برای چند دقیقه با همزن برقی یا میکسر میکسش کنید.
مایه دسر رو داخل ظرف یا ظرفهای مورد نظرتون بریزید.
ظرفهای دسر رو به مدت 4 تا 5 ساعت داخل یخچال بذارید تا خودش رو بگیره و سفت بشه. بهتره چند ساعتدر یخچال بهش استراحت بدید که خوشمزه تر بشه.
اگر نشاسته کمی گلوله شد، حتما مایه دسر رو قبل از ریختن داخل طرف از صافی رد کنید.
بهتره که قبل از ریختن مایه دسر داخل ظرف، مایه رو از صافی رد کنید تا صاف و یکدست بشه و اگه نشاسته باز نشده یا پودر کاکائو گلوله شده در مایه بود جدا بشه.