مواد سس کدو حلوایی
- ۷۵۰ گرم کدو حلوایی
- ۱ لیوان آب
- ۱ لیوان شکر (دوستان ترکیه ای ها کدو حلوایی را با مقدار شکر زیادی میپزن شما بنا به ذائقه خودتان مقدار شکر را کمتر کنید)
- ۱ عدد چوب دارچین
- ۱ قاشق مرباخوری آب لیمو ترش تازه (به دلخواه)
- ۱ قاشق غذاخوری سر پر نشاسته
مواد داخل محلبی
- نصف لیوان رشته شعریه (من از رشته شعریه سوپ استفاده کردم ولی از رشته های قهوه ای عربی هم میتوانید استفاده کنید)
- نصف فنجان چای خوری روغن مایع یا کره (معادل یک چهارم لیوان فرانسوی یا ۵۰-۶۰ گرم کره)
مواد کرمی با محلبی
- ۱ لیتر شیر
- ۳ قاشق غذاخوری آرد (سر پر)
- ۲ قاشق غذاخوری نشاسته (سر پر)
- ۱ لیوان شکر
- ۱ بسته ۵ گرمی وانیل شکری (معادل ۱ قاشق چایخوری)
- 25 تا 50 گرم کره
آموزش روش تهیه دسر شعریه با محلبی و سس کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی
کدو را شسته و پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و رویش آب و شکر بریزید و چوب دارچین اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و بپزد و نرم شود.
در آخر پخت چوب دارچین را خارج کنید و آب لیمو اضافه کنید و با گوشتکوب برقی پوره کنید و بعد یک قاشق غذاخوری سر پر نشاسته ذرت یا نشاسته گندم هم اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد تا بوی خامی نشاسته از بین برود و باعث قوام سس شود.
رشته شعریه سوپ یا رشته های قهوه ای عربی را خرد کنید و داخل قابلمه کره و یا روغن مایع بریزید و رشته ها را چند دقیقه تفت دهید و مدام هم بزنید تا رنگش تیره شود، سپس داخل ظرف دیگری بریزید.
داخل قابلمه شیر و شکر و آرد و نشاسته را بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا بجوشد و قوام بگیرد.
بعد از قوام گرفتن کره و وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا کره آب شود و بعد شعریه تفت داده را اضافه کنید و هم بزنید.
سپس مواد را داخل ظرف مورد نظر بریزید و سس کدو حلوایی رو روش بریزید و بذارید یخچال چند ساعت بمونه تا آماده بشه. نوش جان.