دسر نارنگی دسری پاییزی خوشمزه و دوست داشتنی. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندوتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه دسر نارنگی با ژلاتین و نشاسته ذرت بدون شیر
برای کرم نارنگی
- آب نارنگی ۱.۵ لیوان
- آب سرد نصف لیوان
- شکر ۷۰ گرم (۱/۳ لیوان)
- پودر ژلاتین ۱۵ گرم (۱.۵ قاشق غذاخوری)
- نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱.۵ قاشق غذاخوری)
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
برای کرم وانیلی
- شیر ۲ لیوان
- آب سرد نصف لیوان
- شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان)
- پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ قاشق غذاخوری)
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (نصف بسته)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
دستور تهیه دسر نارنگی با ژلاتین و نشاسته ذرت بدون شیر
برای آب نارنگی من از ۷ عدد نارنگی استفاده کردم و برش دادم و آبش رو گرفتم و بعد از صافی رد کردم.
پودر ژلاتین رو با آب سرد ترکیب و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه.
در یک ظرف آب نارنگی، نشاسته ذرت و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم. مرتبا هم زدم، کمی که گرم شد، ژلاتین حل شده که هم دما با مواد باشه، بهش اضافه کردم و ترکیب کردم.
مرتبا روی حرارت هم زدم تا به جوش برسه و بعد وانیل رو ریختم و حرارت رو خاموش کردم و کره رو اضافه کردم.
قالب رو خیلی جزیی با روغن چرب کردم و از مواد کرم نارنگی داخلش ریختم و بعد در یخچال قرار دادم. توی این فرصت رفتم سراغ کرم وانیلی.
پودر ژلاتین رو با آب سرد ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه.
در یک ظرف شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد ژلاتین حل شده که هم دما با مواد هست رو اضافه کردم و ترکیب کردم و بعد وانیل ریختم و از حرارت برداشتم، دیگه نیاز به جوشیدن نداره.
کمی که از دما افتاد، خامه رو کمی با چنگال زدم و داخل موادم ریختم و مخلوط کردم.
وقتی کرم نارنگی داخل قالب بسته شده (خیلی زمان از بسته شدن نگذره تا دو لایه به هم بچسبه)، کرم وانیلی (کرم وانیلی هم گرم نباشه و از گرمی افتاده باشه) روی کرم نارنگی ریختم. در یخچال قرار دادم. بعد از ریختم کرم وانیلی ۵ تا ۶ ساعتی حداقل در یخچال بمونه.
بعد از اینکه کامل بست دورش رو با کارد آزاد کردم، چند ثانیه در آب ولرم قرار دادم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم.