نمی دونم چی بنویسم تا بتونه خوشمزگیه این دسر مثلثی ترکی رو برسونه. بدون اغراق واقعا یکی از بهترین دسر هایی بوده که تا حالا درست کردم. دستور تهیه اش رو براتون نوشتم و امیدوارم که درست کنید و ازش لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه دسر مثلثی ترکیه ای با بیسکویت پتی پور

مواد لازم برای پایه:

  • 1 پاکت بیسکوییت پتی بور (175 گرم)

مواد لازم برای محلبی:

  • اندازه استکان 125 میلی معادل نصف لیوان دسته دار
  • 1 لیتر شیر
  • 3 استکان شکر (1و نیم لیوان)
  • 3 استکان آرد (1و نیم لیوان)
  • 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
  • 150 گرم کره (یا مارگارین)

طرز تهیه دسر مثلثی با بیسکویت پتی پور

طرز تهیه دسر مثلثی ترکیه ای با بیسکویت پتی پور

1 پاکت بیسکوییت پتی‌بور کاکائویی را در غذاساز پودر کنید داخل سینی فر (30 در 40) به صورت یک دست پهن کنید.

سپس با پشت یک لیوان بدون اینکه سطح صاف آن را خراب کنید با فشار دادن صاف و فشرده کنید، می‌توانید بعد از پهن کردن بیسکوییت‌ها روی آن کاغذ روغنی انداخته از روی آن با لیوان فشار بدید به این شکل آسان‌تر می‌شود.

در ادامه شیر، شکر و آرد را داخل قابلمه ای بریزید با همزن دستی خوب هم بزنید تا آرد مخلوط شود. سپس روی اجاق بذارید و مدام هم بزنید و تا وقتی بجوشد بپزید‌. (مقدار آرد زیاد می‌باشد به همین خاطر قوامش غلیظ می شود بصورت مداوم هم بزنید تا بپزد.)

بعد از اینکه اجاق را خاموش کردید 1 پاکت وانیل شکری و 150 گرم کره را اضافه کرده حداقل 7 تا 8 دقیقه با همزن‌برقی هم بزنید.

بعد از هم زدن بدون معطلی روی تمام بیسکویبت ها بریزید به آرامی با لیسک صاف کنید به طوری که بیسکوییت‌ها بلند نشوند. سپس 1 شب داخل یخچال نگه دارید.

برای سس شکلاتی:

در صورت دلخواه می‌توانید از سارله، نوتلا و یا هر شکلات صبحانه دیگری استفاده کنید. من کمی گاناش حاضر کردم.

برای گاناش:

  • 100 میلی‌ خامه صبحانه (نصف پاکت)
  • 80 گرم شکلات

خامه را گرم کنید، بعد از خاموش کردن اجاق شکلات را اضافه کرده بصورت مداوم هم بزنید تا شکلات آب شود و سس حاضر شود.

سس شکلاتی را هم 1 شب قبل آماده کنید و داخل یخچال بذارید. بعد از 1 شب‌ استراحت در یخچال، سفت میشود و به قوام دلخواه می رسد.

روز بعد دسر را به شکل مربع‌های مساوی برش دهید.

برای کرم وسط آن 1 پاکت ‌پودر کرم شانتی (75 گرم، یا پودر خامه) را طبق دستور روی پاکت با 1 لیوان شیر هم بزنید تا فرم بگیرد. (میتوانید از خامه قنادی آماده استفاده کنید.)

در ادامه کرم شانتی را داخل کیسه خامه‌زنی ریخته روی دوضلع یک گوشه تاتلی فشار دهید. اگر کیسه خامه‌زنی نداشتید می‌توانید با قاشق روی آن پخش کنید. یک قاشق‌غذاخوری از گاناش یا شکلات صبحانه را وسط برش ها قرار دهید. سپس گوشه دیگر را روی آن تا کنید. نوش جان