دسر براتون آوردم چه دسری، دسر آلمانی! یعنی بابای من که زیاد اهل دسر و اینا نیست تا خورد گفت این چیه درست کردی خیلی خوشمزس! خیلی خوشمزست و برای فصل تابستون هم مناسبه.

مواد لازم برای تهیه دسر آلمانی

  • شکر دانه ریز ۱ لیوان
  • آب جوش برای شربت کارامل ۱ لیوان
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
  • آب برای حل کردن نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه ای ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
  • کرم فیل کاراملی ۱۰۰ گرم
  • خامه ی قنادی ۲۰۰ گرم
  • شکلات تلخ به میزان دلخواه
  • پودر ژلاتین ۱ قاشق سر پر
  • آب سرد برای حل کردن پودر ژلاتین یک چهارم لیوان

طرز تهیه دسر آلمانی

طرز تهیه دسر آلمانی

برای تهیه این دسر خوشمزه اول پودر ژلاتین را درون آب یخ به حالت اسفنجی در می آوریم سپس در ظرف را گذاشته و ظرف حاوی ژلاتین را روی بخار کتری می گذاریم تا ژلاتین کاملا درون آب حل شده و شفاف شود.

شکر دانه ریز را داخل ماهیتابه ریخته و به آرامی روی حرارت می گذاریم تا کاملا ذوب شود سپس آب جوش رو به ارامی اضافه می کنیم.

ابتدا مواد به حالت نباتی در می آیند سپس مواد نباتی روی حرارت آب می شوند در نهایت پودر نشاسته ذرت را در یک قاشق سوپ خوری آب حل کرده و آن را داخل سس رقیق می ریزیم و مواد را خوب هم می زنیم تا سس کارامل غلظت پیدا کند.

سس آماده را با ژلاتین گرم حل شده مخلوط می کنیم و می گذاریم تا موادمان خنک شوند.

داخل ظرف دیگری پنیر ماسکارپونه رو با هم زن مخلوط می کنیم سپس کرم فیل کاراملی رو اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم سپس شربت کاراملی مخلوط شده با ژلاتین را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم در نهایت خامه ی قنادی فرم داده شده را به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

در آخر شکلات تلخ خرد شده را اضافه می کنیم و مواد مخلوط شده را داخل قالب مورد نظر ریخته و چند بار به زمین می کوبیم و قالب مورد نظر را به مدت ۷ الی ۹ ساعت داخل فریزر می گذاریم.

دسر آلمانی جزو موس ها دسته بندی میشه و میتونین حدود ۷ الی ۸ ساعت داخل فریزر قرار بدین بعد از قالب جدا کنید و نوش جان کنید.