توپک خرمایی با ارده یکی از شیرینیهای جنوبیه خوشمزه و پرطرفداره و فوقالعاده مقوی و سالمه. توپک خرمایی با ارده طبع گرمی داره و در کنار یک استکان چای دلچسبتر میشه.
مواد لازم برای تهیه توپک خرمایی با ارده
- خرما نیم کیلوگرم
- ارده نصف لیوان سر خالی
- دارچین دو قاشق چایخوری
- کنجد به دلخواه برای تزئین
- پسته به دلخواه برای تزئین
- گردو به دلخواه برای تزئین
- گل محمدی به دلخواه برای تزئین
- پودر نارگیل به دلخواه برای تزئین
- پودر کاکائو به دلخواه برای تزئین
طرز تهیه توپک خرمایی با ارده
مرحله اول
برای تهیه توپک خرمایی میتونید از انواع مختلف خرما استفاده کنید. اما بهتره که از خرما دشتستانی یا رطب استفاده کنید.
نکته: اگه برای تهیه توپک خرمایی از رطب استفاده میکنید بهتره که پوست خرما رو هم جدا کنید.
برای درست کردن توپک خرمایی با ارده ابتدا هسته خرماها رو جدا کنید.
مرحله دوم
در این مرحله خرما، دارچین و ارده رو داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و مواد رو میکس کنید تا مواد به طور کامل با هم ترکیب بشن و حالتی خمیری پیدا کنه.
نکته مهم: مواد رو نباید زیاد میکس کنید چون که به روغن میافته.
مرحله سوم
کمی از مواد رو بردارید و مواد رو با دست گرد کنید و توپکهایی به اندازه گردو درست کنید.
مرحله چهارم
برای تزئین توپکها خرمایی به دلخواه میتونید از انواع مغزها، کنجد، پودر نارگیل یا پودر کاکائو استفاده کنید. برای این کار میتونید از خلال بادام و پسته استفاده کنید با مغزی انتخاب کردید رو پودر کنید و داخل بشقاب بریزید و توپک خرمایی رو داخل مغز بغلطونید.
مرحله پنجم
توپک خرمایی با ارده رو میتونید به مدت یک هفته داخل یخچال نگداری کنید. دقت داشته باشید که وقتی توپک خرمایی با ارده رو داخل یخچای نکهداری میکنید کمی سفت میشه و بهتره حدود نیم ساعت قبل از مصرف توپکها رو از یخچال خارج کنید تا دوباره نرم بشن و بعد نوش جان کنید.
فیلم طرز تهیه توپک خرمایی با ارده
همچنین بخوانید:
طرز تهیه رنگینک توپی با خرمای له شده و تزیین رنگینک توپی
طرز تهیه گرده کرمانشاهی (نان سنتی کرمانشاه) به روش اصیل
طرز تهیه بژی کرمانشاهی (شیرینی سنتی کرمانشاه) به روش اصلی
طرز تهیه کاکا گیلانی ساده با آرد برنج بدون کدو حلوایی