کاپ کیک خرما هم خوشمزه ست هم مقوی. این کاپ کیک خرما عطر و طعم خیلی خوب و بافت نرم و سبک و طعم محشری داره. امیدوارم که درست کنید و دوست داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک خرما و دارچین
- خرمای بدون هسته 200 گرم (1 پیمانه)
- شکر 160 گرم (دو سوم پیمانه + نصف قاشق غذاخوری)
- آبجوش 1 پیمانه (250 میلی لیتر)
- آرد سفید 250 گرم (1 و 2/3 پیمانه)
- بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
- جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
- روغن مایع 110 گرم (نصف پیمانه)
- دارچین 1 قاشق چای خوری (میتونید کمتر یا بیشتر بریزید)
- پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری (10 گرم)
- تخم مرغ متوسط 2 عدد (100 گرم)
- گردو خرد شده دلخواه (من 50 گرم ریختم. میتونید حذف کنید.)
من با این مقدار مواد اولیه 14 کاپ کیک متوسط داشتم. اگر از کپسول کاغذی، بدون قالب استفاده میکنید، دو کپسول توی هم بذارید.
دارچین و گردو قابل حذف هستند.
دستور پخت کاپ کیک خرما بدون شیر
برای شروع ابتدا آب جوش رو به خرمای هسته گرفته اضافه و بذاريد حدود ده دقیقه بمونه بعد میکس کنید (با غذاساز یا…)
آرد سفید و بکینگ پودر و جوش شیرین و دارچین و پودر کاکائو رو 3 بار الک کرده، کنار بگذارید.
تخم مرغ متوسط و وانیل و شکر رو خوب بزنید تا کرم رنگ شود.
خرمای میکس شده رو اضافه و کمی بزنید.
روغن را اضافه و کمی بزنید.
مخلوط آرد را در چند مرحله اضافه کنید. در آخر گردوی خرد شده را بریزید.
دو سوم کپسول ها رو از مایه پر کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه (بسته به سایز کاپ کیک ها) در فر گرم شده با دمای 180 درجه بپزید. با یک خلال دندان پخته بودن آنها را امتحان کنید.
برای تهیه کیک خرما می تونید مایه کاپ کیک رو توی قالب 23 سانت ریخته و در فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 40 دقیقه بپزید.
نوش جان
روش دوم
طرز تهیه کاپ کیک خرما بدون شکر
یکی از میان وعده های عالی و مقوی، بدون شکر فوق العاده و لذیذ.
مواد لازم
- تخم مرغ ۱ عدد
- خرما ۴۰۰ گرم ( حدود ۴۵ عدد خرما)
- روغن مایع ۸۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
- آب جوش ۱۵۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
- آرد سفید ۲۰۰ گرم (حدود ۱ و ۱/۳ لیوان)
- وانیل مقداری
- بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری)
- پودر دارچین به میزان دلخواه حدود (۱ قاشق مرباخوری)
- گردوی خرد شده به میزان دل خواه ( حدود ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری)
طرز تهیه
هسته خرما رو جدا کردم، خرمای من پوستش نیاز به جداسازی نداشت و فقط هسته جدا کردم، ۴۰۰ گرم خرما رو هسته جدا کردم و حدود ۳۵۰ گرم خرمای بدون هسته شد. بهش آب جوش اضافه کردم، یک کم بمونه و بعد میکس و له کردم.
تخم مرغ رو با همزن کمی زدم، وانیل و روعن مایع هم ریختم و کمی زدم، پوره خرما رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم.
آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک کردم و داخلش کم کم ریختم . پودر دارچین هم ریختم. گردوی خرد شده رو با کمی ارد ترکیب کردم (این کار بابت ته نشین نشدن هستش) و به مواد اضافه کردم.
داخل قالب کاپ کیک تا دو سوم قالب از این مواد ریختم.
از هر نوع قالب کاپ کیک و یا حتی مافین می تونید استفاده کنید.
می تونید در یک قالب بزرگ به قطر ۱۸ سانت بریزید و یک کیک خرما و گردو داشته باشید.
در فر از یک ربع قبل گرم شده (فر برقی ۱۶۵ درجه، فر گازی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه سانتی گراد) حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم.
بدون فر در فر دست ساز هم می تونید درست کنید.
برای من ۱۰ تا کاپ کیک شد.