این کاپ کیک دو رنگ فوق العاده خوشمزه اس با بافت نرم و عالی. در رسپی تغییراتی دادم مثل متعادل کردن شکر و استفاده از پودر تارتار که نتیجه کار عالی شده!
رسپی رو با تغییرات خودم براتون آماده کردم. با این مواد 19 کاپ کیک، در قالب پای سیب کوچک داشتم. پودر تارتار برای جلوگیری از آب انداختن سفیده هاست. اگر سرعت عمل دارید میتونید حذف کنید.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک دو رنگ شکلاتی وانیلی
- آرد سفید 200 گرم
- تخم مرغ متوسط 4 عدد
- وانیل کمی
- شکر 140 گرم
- روغن مایع 50 گرم
- کره نرم شده در دمای محیط 30 گرم
- پنیر خامه ای 50 گرم
- شیر 130 میلی لیتر (117 گرم)
- پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری (10 گرم)
- بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری (4 گرم)
- پودر تارتار نصف قاشق چای خوری
- نوتلا یا شکلات صبحانه دلخواه مقداری
دستور پخت کاپ کیک دو رنگ شکلاتی وانیلی
آرد سفید و بکینگ پودر را مخلوط و 3 بار الک کنید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید.
سفیده ها را بزنید تا کف کند پودر تارتار را اضافه و به زدن ادامه دهید تا تقریبا فرم بگیرد. حالا نصف مقدار شکر دستور را کم کم اضافه و به زدن ادامه دهید تا سفیده ها فرم گرفته و از ظرف نریزد. سفیده های فرم گرفته رو توی یخچال بذارید.
زرده ها را به همراه وانیل و بقیه شکر خوب بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس کره نرم شده در دمای محیط، روغن مایع، شیر و پنیر خامه ای را اضافه و خوب مخلوط کنید.
حالا مخلوط آرد را در چند مرحله اضافه کنید.
در آخر سفیده ها را در دو مرحله اضافه و با لیسک به آرامی فولد کنید.
یک سوم از مایه کیک را جدا کنید. پودر کاکائو را روی آن الک کرده و به آرامی مخلوط کنید.
قالب های کوچک پای سیب را کپسول انداخته یک قاشق غذاخوری از مایه کاکائویی بریزید.
حالا از مایه سفید ریخته، نصف قاشق چای خوری نوتلا یا شکلات صبحانه بریزید و دوباره از مایه سفید، تا سه چهارم کپسول پر شود.
در فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید.
نوش جان