یه کوکی رژیمی موز و شکلات برای صبحانه (بدون آرد، بدون شکر، بدون روغن وبدون تخم مرغ) فوق العاده خوشمزه. یکی از صبحانه و میانوعده های واقعا لذیذ، کوکی ها هستند و چه شود اگر یک کوکی خیلی ساده، سریع، گیاهی، بدون آرد و بدون روغن و بدون شکر باشه ولی خوشمزه هم باشه.

این نوع کوکی ها میانوعده خوشمزه و سالم برای بچه ها هم میتونه باشه، قابلیت ماندگاری در یخچال (داخل ظرف سربسته) به مدت دو روز رو داره و اگر بخواید طولانی مدت استفاده کنید، کافیه داخل ظرف سربسته تا چندماه فریزش کنید.

این کوکی بافت خیلی خوبی داره و به علت کمی برشته شدن جوی دوسر پرک، به صورت تکه تکه زیر دندون میاد و خوب جویده میشه. برای همین من گردو یا شکلات چیپسی داخلش استفاده نمیکنم، چون نیاز نداره.

داخلش شکر هم استفاده نمیکنم ولی اگر بخواین بچه ها هم بخورن، بهتره کمی شیرین تر بشه، پس یک قاشق شکر اضافه کنید، چون پودر کاکائو تلخته، عسل توانایی شیرین کردنش رو نداره.


مواد لازم برای تهیه کوکی رژیمی با جو پرک و موز

  • موز یک الی دو عدد (بستگی به سایز موز دارد)
  • جوی دوسر پرک یک و یک چهارم پیمانه
  • کره بادام زمینی دو قاشق غذاخوری سرپر
  • عسل یا شیره انگور یا خرما یا افرا دو قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای (اختیاری) یک قاشق غذاخوری (چون کاکائو تلخ است، استفاده از کمی شکر طعم را بالانس میکند)
  • وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
  • آب (اگر موادتان خیلی سفت شد و در صورت نیاز) ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری (برای من نیاز نشد)

(این مواد حدود ۱۲ کوکی بزرگ به ما خواهد داد. به عنوان صبحانه، دو الی سه عدد آن برای یک نفر کافیست)


دستور پخت کوکی رژیمی با جو پرک و موز و کره بادام زمینی و شیره انگور

طرز تهیه کوکی رژیمی با جو پرک و موز و کره بادام زمینی و شیره انگور

اول موز را پوست کنده و با چنگال خوب له میکنیم.

بعد کره بادام زمینی، عسل یا شیره انگور و وانیل را اضافه کرده و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم.

بعد پودر کاکائو و بیکینگ پودر را داخلش الک میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم.

در انتها جوی دو سر پرک را افزوده و با لیسک خوب مخلوط میکنیم. اگر مواد خیلی سفت بود، یک قاشق آب، بهش اضافه میکنیم.

سپس داخل سینی فر، یک کاغذ روغنی می اندازیم، از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری سر پر برداشته و روی کاغذ روغنی قرار میدهیم. برای من ۱۲ عدد کوکی شد.

چون مواد کمی چسبنده است، کف انگشتمان را کمی چرب کرده و روی کوکی ها را کمی صاف میکنیم.

سپس در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه قرار میدهیم. قسمت بیرونی کرانچی خواهد شد ولی قسمت میانی نرم و کلوچه مانند خواهد بود. (دقت کنید چون دمای فرها با هم متفاوت است)

بعد سینی را از فر که در اوردیم، اجازه میدهیم، حدودا ۲۰ دقیقه خنک شود، بعد کوکی ها به آرامی از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف سرو میچینیم. (حتما کمی خنک شودتا کوکیها نشکند و کیفیتش حفظ شود)

این کوکی های خوشمزه را به همراه نوشیدنی میل کنید.


طرز تهیه کوکی جو دوسر با شیره انگور

طرز تهیه کوکی جو دوسر با شیره انگور

مواد لازم

  • ارده ۳ قاشق غذاخوری
  • شیره انگور ۶ قاشق غذاخوری
  • پودر جو دوسر پرک ۹ تا ۱۲ قاشق غذاخوری
  • گردو و کشمش به میزان دلخواه

تقریبا نسبت مواد به همدیگه، به ترتیب دوبرابر هست، با این مقدار ۱۱ عدد کوکی ۲۵ گرمی درست شد.

نکته
من به این ترکیب ۱/۴ قاشق چای خوری بیکینگ پودر، ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع و کمی نمک و دارچین اضافه کردم و به جای شیره انگور، مخلوط سه شیره انگور، توت و خرما استفاده کردم.

میتونید این کوکی را با بادام زمینی و شکلات چیپسی هم درست کنید.

طرز تهیه

حدودا یک پیمانه جو دو سرپرک را پودر کنید و کنار بگذارید.

شیره انگور و ارده را با هم ترکیب کنید.

از این مقدار پودر جوی دو‌سر پرک ۲ تا ۳ قاشق را کنار بگذارید و بقیه را اضافه کنید و مخلوط کنید، اگر خیلی چسبندگی داشت کم کم بقیه پودر جو را اضافه کنید.

گردوی خرد شده و کشمش یا میوه خشک دلخواه را افزوده و یک ساعت با در پوش در یخچال قرار داده، سپس دستتون را با روغن کنجد چرب کنید و تکه هایی به اندازه گردو (۲۵ گرمی) از مواد جدا، با کف دست دایره کنید و کمی تخت کنید(نازک نشه) و در سیبی فر بچینید، میتونید روی کوکی ها، مغز بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه بمدت حدودا تا ۸ ۱۰ دقیقه قرار بدید.

وقتی از فر بیرون آوردید ۵ دقیقه با پارچه نخی بپوشانید و بالافاصله در ظرف در دار بگذارید.

کوکی های کنارش از ترکیب خمیر دو تا پست قبل درست شدن و نتیجه عالی.

اگر هر نوع کوکی داشتید و سفت یا خشک شد داخل ظرف یک برش نان تست ،کیک یا یک ساقه کرفس بگذارید و درش را ببندید تا بعد از چند ساعت نرم شود.