تو این مطلب واستون یه کوکی پسته ای با تکه های شکلات آوردم که امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکی پسته ای خوشمزه
- کره 90 گرم، در دمای اتاق
- 1/2 ليوان (100 گرم) شکر ریز
- 2 تا 2 ونیم قاشق غذاخوری (30 گرم) شکر قهوه ای
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان سر خالی (140 گرم) آرد
- 1 قاشق چایخوری (5 گرم) نشاسته ذرت
- 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 پنس نمک
- 1/2 لیوان (50 گرم) پسته پودر شده
- حدود نصف لیوان (60 گرم) پسته خرد شده
- 100 گرم شکلات شیری
از ليوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید. (لیوان مصرفی 240 میلی ليتر)
آموزش دستور تهیه شیرینی کوکی پسته ای با تکه های شکلات
برای شروع ابتدا کره، شکر و شکر قهوه ای رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید با همزن بزنید تا کاملا مخلوط و کرم رنگ بشه.
در ادامه تخم مرغ رو که با مخیط هم دما شده به مواد اضافه کرده و مواد رو هم بزنید.
سپس آرد، نشاسته، جوش شیرین، نمک و پودر پسته رو اول با هم خوب مخلوط کنید و سپس به مواد داخل کاسه اضافه کنید. زیاد نیاز به هم زدن نیست و همین که مواد با هم مخلوط بشن، هم زدن کافیه.
سپس پسته خرد شده و شکلات خرد شده رو هم به مایه کوکی اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست بشه.
در ادامه روی خمیر رو با سلفون بپوشونید و به مدت 20 دقیقه بذاربد داخل یخچال تا خمیر استراحت کنه.
سپس خمیر را به حدود 12 تا 13 قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل توپ کوچک گرد کنید و چونه بگیرید.
روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و چونه ها رو روی کاغذ با فاشله مناسب از هم بچینید.
در ادامه سینی رو بذارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد و به مدت حدود 11 تا 12 دقیقه زمان بدید تا کوکی ها بپزه.
بعد از اینکه کوکی ها پخت، از فر بیرون بیارید و به مدت 10 دقیقه روی سینی زمان بدید تا کمی خنک بشه و داغی بیفته.
نکته مهم اینه که بلافاصله بعد از بیرون آوردن کوکی ها از فر سعی نکنید از سینی بردارید چون پودر میشه. نوش جان!
نکته: چون بافت آردها و مقدار آبخوری آرد ها با هم متفاوته، ابتدا نصف آرد رو اضافه کنید و در ادامه اگه دیدید خمیر چسبندگی داشت سپس بقیه آرد رو اضافه کنید.
طرز تهیه شیرینی کوکی پسته ای زعفرانی
مواد لازم
- شیر، 3 قاشق غذاخوری
- زعفران، یک پنسه
- اسانس هل، 6 قطره و یا پودر هل ¼ قاشق چایخوری
- کره، 60 گرم
- شکر دانهریز، 90 گرم
- آرد 125 گرم
- بکینگ پودر، ½ قاشق چایخوری
- آرد سمولینا 60 گرم
- پسته خرد شده 40 گرم
طرز تهیه
شیر را داخل یک شیرجوش کوچک گرم کنید از روی حرارت بردارید و زعفران را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید. وقتی خنک شد اسانس هل را اضافه کنید.
کره و شکر را داخل کاسهای بریزید و هم بزنید تا کرمی و شود. آرد، بکینگ پودر، سمولینا را اضافه کرده با یکدیگر مخلوط کنید و سپس مخلوط شیر را اضافه کنید و خمیر نرمی درست کنید اگر خمیر خیلی خشک بود کمی دیگر شیر اضافه کنید.
روی خمیر را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. و فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
خمیر روی یک کیسه فریزر یا سلفون باز کنید و پسته خرد شده را روی آن بپاشید و یک سلفون دیگر روی آن بکشید و با وردن به آرامی تا قطر نیم سانتی متر نازک کنید. با استفاده از کاتر گرد قطر 4 سانتیمتری خمیر را گرد برش داده و در سینی فر چرب شده به فاصله 3 سانتیمتر از یکدیگر بچینید.
بیسکوئیت ها را به مد 12 تا 13 دقیقه بپزید. بعد از پخت سینی را از فر خارج کرده و بگذارید کمی از داغی بیافتد سپس روی پنجره سیمی بچینید تا کاملا سرد شوند. بیسکوئیت ها را در ظرف دربسته نگهداری کنید.