آموزش کوکی کوکی پاپل این کوکی فوق العاده خوشمزه و نرم رو براتون آماده کردم، اگه طبق دستور برید خوشمزه ترین کوکی پاپل دنیا رو دارین.

درست کردنش خیلی راحته و حتی میشه با همزن دستی و روی گاز هم درستش کرد. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کوکی پاپل

  • 2 عدد تخم مرغ
  • 180 گرم شکر دانه ریز
  • 140 گرم آرد سفید قنادی
  • 60 گرم روغن مایع
  • 40 تا 55 گرم پودر کاکائو (بسته به ذائقه، 55 گرم بریزین طعم تلخ خاصی به کوکی تون میده)
  • 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • نوک قاشق چای خوری وانیل
  • یک پنس نمک
  • پودر قند برای غلتاندن کوکی ها

دستور تهیه کوکی پاپل خوشمزه با طعمی متفاوت

طرز تهیه کوکی پاپل

برای شروع ابتدا شکر و پودرکاکائو و روغن مایع رو با همزن برقی یا دستی زده تا شکر کاملاً حل بشه. سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه بهش اضافه کرده و هربار با همزن زده تا مواد خوب مخلوط بشن.

حین کار حتما چندبار دورگیری کنید.با تخم مرغ دوم وانیل رو هم اضافه کنید. نمک و بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا خمیر کشدار و چسبناکی بدست بیاد.

سپس روی خمیر رو پوشونده و 3 ساعت داخل یخچال میزاریم تا چسبندگی خمیر کمتر بشه. بعد از این تایم از یخچال بیرون آورده و به اندازه یه گردو از خمیر برداشته و سریع یکم گرد کرده و داخل پودر قند حسابی می غلتونیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه میزاریم تا زیر کوکی ها یکم تغییر رنگ بده.

نکات مهم پخت کوکی پاپل

  • فر رو 10 دقیقه از قبل گرم کنید.
  • بیشتر از 10 دقیقه کوکی ها رو داخل فر نزارین که خشک میشه، موقع بیرون آوردن به نظر نرم میرسه اما خنک که شد کاملا خودش رو می گیره و ترد و نرم میشه و داخل ظرف دربسته نگه دارین.
  • با این مقدار حدود 20 کوکی دارین.
  • خمیر رو حتما 3 ساعت داخل یخچال استراحت بدین.
  • اگه شکرتون دانه درشت بود، چند پالس بزنید تا مخلوط کردنش راحت بشه.