این کوکی موز و کنجد یه کوکی رژیمی، سالم و خوشمزه و بدون گلوتن هست. یه کوکی بدون آرد، شکر، روغن، تخم مرغ و فوق العاده ساده! بریم که با هم درستش کنیم.
مواد لازم برای تهیه کوکی موز و کنجد بدون آرد
- موز درشت ۲ عدد
- کنجد پوست کنده ۲ پیمانه
- عصا ه وانیل ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوکی موز و کنجد بدون آرد رژیمی و خوشمزه
برای شروع ابتدا موزها رو خرد کرده و در بلندر یا هر طریقی که می تونید پوره کنید.
سپس کنجد و عصاره وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا یک مایه صاف و یکدست داشته باشیم.
در یک سینی فر کاغذ روغنی انداخته و با کمک یه کاتر و قاشق از مواد کوکی برداشته و در سینی به صورت منظم فرم می دهیم.
ضخامت کوکی ها ۸ میلی متر تا نهایتا ۱ سانتیمتر خوب هست و در فر از پیش گرم شده ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه می پزیم کوکی ما آمادست. برای کسانی که رژیم غذایی شوگرفری دارند دیابتی ها ورزشکاران و … مناسب می باشد.
من معمولا این کوکی را با شکلات تلخ ۹۹ درصد کاور می کنم اگر دوست داشته باشید می تونید کمی شکلات را ذوب کرده و با یک قاشق، نیم یا تمام کوکی هاتون را با شکلات بپوشانید. امیدوارم درست کنید و لذتش را ببرید.
نکات مهم تهیه کوکی موز و کنجد بدون آرد
- نوع شکلات به سلیقه شماست.
- افرادی که دوست دارند این کوکی کمی شیرین تر باشه می توانند به پوره موزشون ۱ قاشق غذاخوری عسل یا شیره انگور اضافه کنند.
- افرادی که کنجد دوست ندارند یا می خواهند کوکی های متنوعی بپزند می توانند از آرد مغزها مثل بادام، فندوق، بادام زمینی و … استفاده کنند. این کاملا سلیقه ای هست.
- من گاهی از مخلوط دانه چیا، بذر کتان و کنجد در این کوکی استفاده می کنم.
- می توانید از دانه کنجد با پوست هم در این کوکی استفاده کنید که حاوی مواد مفیدتری هست.
- این کوکی پیشنهاد ویژه من به گیاهخواران، وگنها، دیابتی ها، ورزشکاران و تمامی افرادی که به حفظ سلامت خودشون علاقمندند.
- مدت نگهداری یکماه در یخچال ۶ ماه در فریزر ولی پیشنهادم اینه کم درست کنید زود مصرف کنید و لطفا حتما در ظرف دربدار نگهدارید.