کوکی کدو حلوایی برای روزای سرد. سرد است و من به کوکی های داغ کدوحلوایی و فنجان چایی که بخار از ان بلند میشود می اندیشم!
این دستور پخت برای طرفدارای کوکی، کوکی کدو حلوایی اینم یکی از آسونترین و بهترین دستورهای کوکی کدو که با روغن مایع بدون کره تهیه میشه و فوق العاده نرم و خوشمزست!
مواد لازم برای تهیه کوکی کدو حلوایی با روغن مایع
- تخم مرغ ۱ عدد
- روغن مایع ۶۵ گرم (۱/۴پیمانه)
- پودرقند ۶۰ گرم (۱/۲پیمانه)
- پوره کدوحلوایی ۱۰۰ گرم
- آرد ۲۲۵ گرم (۱و ۳/۴پیمانه)
- پشنهاد من: وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۷ گرم (۱ قاشق مرباخوری)
دستور پخت کوکی کدو حلوایی با روغن مایع بدون کره
برای شروع ابتدا تخم مرغ و پودر قند و وانیل و روغن مایع خوب با همزن بزنید، سپس پوره کدو حلوایی و در صورت لزوم زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.
سپس آرد و بیکینگ پودر و ترکیب کنید با کم کم اضافه کنید با قاشق مخلوط کنید تا خمیر شما یکدست و لطیف بشه.
کنار دستتان اب بزارین دستتون کمی خیس کنید از خمیر گلوله هایی بردارین و با فاصله در سینی که کاغذ روغنی انداختید قرار دهید روش پودر قند الک کنید و داخل فر ۱۸۰ از قبل گرم شده به مدت ۲۰ تا ۲۵دقیقه بپزید. امیدارم این کوکی کدو حلوایی با روغن مایع رو درست کنید و در کنار یه لیوان چای ازش لذت ببرین.
نکات مهم تهیه کوکی کدو حلوایی با روغن مایع
- پوره کدو کاملا غلیظ و بدون اب باشه.
- اگر کدو زیاد خوش رنگ نیس کمی زعفران اضافه کنید.
- زیاد داخل فر نپزید خشک بشه بافت این کوکی نرم و کیک مانند هست. کمی زیرش طلایی بشه کافیه.
- بهتره از وانیل استفاده کنید عطرش و فوق العاده میکنه.
- این خمیر چسبنده هست که کاملا طبیعیه. حتما دستتون وخیس کنید تا خمیر به دستتون نچسبه ارد زیاد تر به خورد خمیر ندین که کوکیتون سفت میشه.
- شیرینی ملایمی داره و طعم کدو زیاد محسوس نیست.