این کوکی گردویی شکلاتی یه شیرینی خیلی خوشمزه ست که بیرونش ترد کرانچی و داخلش نرم و خوشمزه ست. با کره و چیپس شکلاتی درست میشه و بدون شکر قهوه ای و با شکر سفید درست میشه. اگه خواستید کوکی گردویی ساده درست کنید می تونید شکلات چیپسی رو از دستور حدف کنید. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد و این آموزش آشپزی وبسایت فیدیا براتون مفید باشه.
مواد لازم برای تهیه کوکی گردویی شکلاتی با پیمانه
- کره یا مارگارین نرم شده در دمای محیط ۱۰۰ گرم
- شکر ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- شکلات چیپسی ۱ پیمانه
- گردو خرد شده ۱/۲پیمانه
- آرد ۱ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
با این دستور و این مقدار مواد اولیه حدود ۱۴ عدد کوکی گردویی شکلاتی خواهید داشت.
دستور پخت کوکی گردویی شکلاتی با پیمانه بدون شکر قهره ای
برای شروع ابتدا آرد، نمک و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید. سپس کره و شکر را هفت دقیقه با دور تند همزن هم بزنید تا سبک و روشن شود.
در ادامه تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط مواد خشک را افزوده و بعد شکلات چیپسی و گردو را اضافه کنید.
مواد رو کمی ورز بدید تا مواد خوب مخلوط بشن.
مواد رو داخل یه کیسه نایلکس به شکل رول در آورده و لوله کنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید.
بعد خمیر رو بیرون آورده و با یک چاقوی تیز با ضخامت حدود ۱.۵ تا ۲ سانتی متر برش زده و با فاصله در سینی فر کاغذ انداخته بچینید.
یا با اسکوپ زن بستنی، از مواد برداشته و با فاصله در سینی بگذارید.
مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
بعد از گذشت مدت ذکر شده در فر، کوکی ها را با خلال دندان تست کنید و اگر خلال دندان تمیز خارج شد، کوکی ها پخته اند. ماندن بیش از این زمان در فر باعث خشک شدن بافت کوکی خواهد شد.
کوکی با کیفیت، رویه ترد و مغز نرمی دارد. برای داشتن کوکی های بیشتر میتونین مواد رو دو برابر کنید. نوش جان
طرز تهیه کوکی گردویی شکلاتی با شکر قهوه ای
یه کوکی کافی شاپی دیگه فوق العاده عالی و خوشمزه و پر فروش که میتونید باهاش کلی سفارش بگیرید! امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم
- آرد ۳۷۰ گرم
- نشاسته ذرت ۳۰ گرم
- کره هم دمای محیط ۲۰۰ گرم
- شکر قهوه ای ۱۲۰ گرم
- شکر دانه ریز ۸۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد (هر کدام با پوست ۷۰ گرمی بدون پوست ۶۰ گرم)
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری (یا بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری)
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
- شکلات چیپسی نسوز ۱۰۰ گرم
- گردو ریز خرد شده ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
مواد خشک رو از قبل الک کنید و کنار بزارید.
داخل کاسه همزن کره و شکرها رو با دور تند همزن حدودا ۵ دقیقه مخلوط کنید تا حجم بگیره و کرمی بشه.
تخم مرغ ها و وانیل اضافه کنید و یک دقیقه مخلوط کنید دور کاسه همزن رو تمیز کنید مواد خشک الک شده رو اضافه کنید و فقط در حد ترکیب شدن مخلوط کنید در اخر گردو و شکلات اضافه و با لیسک مخلوط کنید خمیر کوکی رو یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید.
اول دو تا دونه نمونه بپزید اگر راضی بودید و پهن نشد بقیه کوکی ها رو هم بپزید اگر پهن شد دو قاشق ارد اضافه کتید به بقیه خمیر رو بپزید حتی میتونید ساده یا مغزدار درست کنید.
من برای وسط کوکی هام از نوتلا استفاده کردم اندازه یک قاشق چایخوری با فاصله روی نایلون گذاشتم و یه شب داخل فریزر قرار دادم تا یخ بزنه و بعد گذاشتم وسط کوکی ها دقت کنید خوب بپوشونید که موقع پخت از کوکی ها بیرون نزنه بسوزه و ظاهر کوکی خراب نشه.
کوکی های من ۳۵ گرمی هستند.
داخل فر داغ با دمای ۱۷۰ برقی / ۱۸۰ فر گازی و به مدت تقریبی ۱۳ تا ۱۵ دقیقه بپزید.