این کوکی دورنگ شکلاتی یه شیرینی خیلی خوشمزه و نسبتا راحته و برای عید نوروز هم خیلی مناسبه. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه شیرینی کوکی دو رنگ شکلاتی وانیلی

برای کوکی شکلاتی

  • 175 گرم یا (1 و 1/4 پیمانه) آرد
  • 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چای‌خوری نمک
  • 140 گرم کره هم دمای اتاق
  • 70 گرم یا (1/2پیمانه ) شکر قهوه ای
  • ۵۰ گرم یا (۱/۲ پیمانه) شکر دانه ریز
  • ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ (66 گرمی)
  • 3/4 پیمانه شکلات چیپسی

برای کوکی براونی

  • ۱۲۰ گرم کره ذوب شده
  • ۵۰ گرم یا (۱/۴ پیمانه) شکلات چیپسی ذوب شده
  • (۱۴۰گرم) یا ۱ پیمانه آرد
  • 2 قاشق سوپخوری یا (۱۲ گرم) پودر کاکائو
  • ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 یا (۷۰ گرم) شکر قهوه ای
  • ۵۰ گرم (۱/۴‌یمانه) شکر دانه ریز
  • ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
  • 1 تخم مرغ بزرگ (۶۷ گرمی)+ 1 زرده تخم مرغ، (۱۷گرمی) هم دمای اتاق
  • 3/4 فنجان شکلات چیپسی

دستور پخت شیرینی کوکی دو رنگ شکلاتی وانیلی

طرز تهیه شیرینی کوکی دو رنگ شکلاتی وانیلی

برای کوکی شکلاتی اول ​​آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کنید کنار بزارید.

با استفاده از همزن برقی، کره نرم شکر و وانیل را با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا مخلوط حجم بگیرد. حدود 2 دقیقه.

تخم مرغ را اضافه کنید و بعد از اضافه شدن خوب هم بزنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و فقط در حد ترمیب شدن هم بزنید. شکلات چیپسی را اضافه کنید و مخلوط کنید.

روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۱ساعت در یخچال قرار دهید.

برای کوکی براونی کره و شکلات را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و حدود 2 دقیقه هم بزنید تا زمانی که کره و شکلات کاملا ذوب شوند. از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. کنار بگذارید تا کمی از دما بیوفتد.

​​آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

شکر و وانیل را به مخلوط شکلات ولرم اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. حدود ۲ دقیقه تا حدودی دانه های شکر حل شوند.

تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و فقط تا زمانی که مخلوط شوند ترکیب کنید. شکلات چیپسی را اضافه کنید روی ظرف را بپوشانید تا زمانی که خمیر اول خنک شود داخل یخچال قرار دهید.

فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. با استفاده از یک اسکوپ بستنی یا قاشق غذاخوری، 2 قاشق غذاخوری از دو خمیر شیرینی جدا کنید دو خمیر کوکی را با کمی فشار دادن به هم بچسبانید با فاصله داخل سینی بچینید.

مطمئن شوید که شکاف‌های موجود دو کوکی را می‌چسبانید. سینی را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 12 دقیقه بپزید، یا تا زمانی که لبه ها کمی طلایی شوند. اجازه دهید کوکی ها به مدت ۸ دقیقه داخل سینی خنک شوند و سپس آنها را به توری انتقال دهید تا کاملا خنک شوند.