کوکی دارچینی یه کوکی خوشمزه و ساده با عطر و طعم دارچین. رو و اطراف کوکی ترد و‌ وسطش نرم هست.


مواد لازم برای تهیه کوکی دارچینی

  • کره همدمای محیط ۱۱۳ گرم
  • شکر دانه ریز ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ یک عدد ۶۰ گرمی با احتساب پوست
  • وانیل مقداری
  • آرد سفید ۱۹۰ گرم
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • کرم تارتار یک قاشق چای خوری

برای غلتاندن

  • شکر ۳ قاشق سوپ خوری
  • دارچین یک قاشق سوپ خوری

دستور پخت کوکی دارچینی بدون شکر قهوه ای

طرز تهیه کوکی دارچینی بدون شکر قهوه ای

به سلیقه خودتون میتونید مقدار دارچین رو کمتر کنین که رنگ کوکی روشن‌تر میشه.

ابتدا کره، شکر، تخم مرغ و‌ وانیل رو با دور متوسط همزن برقی چند دقیقه ایی میزنیم تا رنگش روشن و سبک بشه (من ۴ دقیقه زدم ).

هر از گاهی کاسه رو دورگیری کنید.

بعد مخلوط الک شده آرد، نمک، جوش شیرین و کرم تارتار رو بهش اضافه کرده و با لیسک در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

بیش از اندازه هم نزنید.

سپس از خمیر گلوله های ۳۵ گرمی جدا کرده در دست گرد میکنیم و در مخلوط شکر و دارچین میغلتونیم ‌‌و با فاصله تو سینی میچینیم.

در فر برقی ۱۷۵ با فن روشن، طبقه وسط مدت تقریبی ۸ تا ۱۰ دقیقه میذاریم.

شما با توجه به فر خودتون دما و زمان بدید.

برای فرهای گازی دما رو ۱۵ تا ۲۰ درجه بالا ببرین

حتما ابتدا یه دونه کوکی برا نمونه درست کنین و اجازه بدین خنک بشه، اگه اوکی بود بقیه رو درست کنین.

کوکی که از فر درمیاد نرم و شل هست، فکر نکنین نپخته، خنک که بشه خودش رو میگیره و سفت میشه.

اگه پخت کوکی زیاد باشه بعد خنک شدن سفت و خشک میشه. پس این مورد دما و زمان، خیلی مهمه.

قاشق ها استاندارد قنادیه.