اگه طرف دار غذاهای ترکی هستید این پیده اصل ترکیه رو از دست ندید!


مواد لازم برای ۴ عدد پیده اصل ترکیه

  • آرد سفید گندم ۴ پیمانه (۷۲۰ گرم)
  • خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
  • شکر ۱.۵ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز به میزان لازم
  • نصف یک پیاز
  • گوجه ۱ عدد
  • نمک، فلفل سیاه، پاپریکا به میزان لازم
  • پنیر پیتزا به میزان لازم (به دلخواه، من نریختم)

دستور پخت پیده اصل ترکیه به روش اصلی

طرز تهیه پیده اصل ترکیه

برای شروع ابتدا آرد، پودر خمیر مایه، شکر و نمک رو با هم مخلوط میکنیم و بهش آب و روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا خمیر تشکیل بشه. (حتما دقت کنید آب ولرم باشه.)

خمیر رو برای حدود ۱۰ دقیقه ورز میدیم تا به دست و میز کار نچسبه و بعد کف و دیواره یک ظرف مناسب رو چرب میکنیم و خمیرو داخلش میزاریم، روشو میپوشونیم و برای یک ساعت تو دمای اتاق میزاریم تا استراحت کنه و پف کنه.

(در حین ورز دادن میتونید با اضافه کردن یک الی دو قاشق غذاخوری آرد چسبندگی خمیر رو کم کنید.)

بعد از استراحت خمیر، پفشو میگیریم به چهار قسمت تقسیم میکنیم و چونه میگیریم و روشونو میپوشونیم و برای پانزده دقیقه میزاریم تا استراحت کنه.

بعد از پانزده دقیقه چونه هارو مثل تصویر با ضخامت حدود ۲ میلی متر پهن میکنیم و روی کاغذ روغنی میزاریم و مواد رو داخلش میزاریم و مثل تصویر حالت میدیم به خمیر.

با یک تخم مرغ کامل روش رومال میزنیم و کنجد میریزیم.

برای درست کردن پیده پنیری از پنیر پیتزا استفاده میکنیم و برای درست کردن پیده گوشت، فلفل دلمه ای، پیاز، گوجه رو نگینی خرد میکنیم و به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم، بهش نمک فلفل و پاپریکا میزنیم، آب و روغن هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

پیده رو برای مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد تو طبقه وسط فر میزاریم تا بپزه.

نوش جان

 

فقط اینکه خمیر تون باید ۱ ساعت استراحت کنه. به دلخواه می تونید کمی سس مارینارا یا سس گوجه و کمی حریره سیر روی خمیر بزنید مایع گوشتی رو روی خمیر بریزید.

5/5 - (1 امتیاز)