ارده یه ماده غذایی خیلی مقویه و همچنین خواص زیادی برای سلامتی داره. بهتون پیشنهاد می‌کنم کوکی ارده و دارچین رو حتما درست کنید.

این کوکی می‌تونه یه صبحانه سریع و مقوی یا یه عصرونه دلچسب باشه براتون.


مواد لازم برای تهیه کوکی ارده و دارچین

  • کره هم دمای محیط 200 گرم
  • ارده 1 پیمانه
  • پودر قند 1 پیمانه (میتونید کمتر استفاده کنید که شیرینیش کمتر بشه)
  • دارچین 1 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • روغن 1/2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • آرد حدود 3.5 پیمانه

دستور پخت کوکی ارده و دارچین

طرز تهیه کوکی ارده و دارچین، ساده، خوشمزه، مقوی و سالم
برای شروع ابتدا پودر قند، کره و روغن رو با هم مخلوط کنید و با همزن دستی یا برقی بزنید تا خامه ای بشه.

سپس بقیه مواد به جز آرد رو اضافه کنید وخوب مخلوط کنید.

آرد رو هم کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی به دست بیاد که به دست نمیچسبه.

در ادامه به مدت یک ساعت در دمای محیط استراحت بدید.

سپس خمیر رو روی سطح کار قرار بدید و یک نایلون فریزیر روی خمیر بذارید و با وردنه به ضخامت 0.5 سانتی‌متر پهن کنید و با کاتر به شکل و اندازه دلخواهتون برش بزنید.

در آخر یک عدد سفیده تخم مرغ رو بزنید تا از حالت لختگی خارج بشه.

سپس اطراف کوکی رو به تخم مرغ و کنجد آغشته کرده و در سینی فر دارای کاغذ روغنی با فاصله بچینید.

برای پخت کوکی‌ها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید.

سپس از فر خارج کنید و کمی زمان بدید تا خنک بشه و از داغی بیفته و بعد از سینی فر خارج کنید. نوش جان


روش دوم

طرز تهیه کوکی ارده

مواد لازم
  • پودر بادام 100 گرم
  • نمک 1 و نیم قاشق چایخوری
  • عسل 100 گرم
  • ارده 100 گرم
  • وانیل 5 گرم
  • کنجد 1 چهارم لیوان
طرز تهیه

در یک کاسه کوچک آرد بادام و نمک را با هم مخلوط کرده و مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط، عسل، ارده و وانیل را مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست شود.

مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. خمیر باید به قدری سفت باشد که وقتی در کف دست شما بغلتانید به شکل یک گلوله درآید. اگر خیلی نرم بود کمی پودر بادام اضافه کنید.

از خمیر گلوله های گردوی کوچک درست کنید. روی هر گلوله را با کنجد بپوشانید و روی سینی فر قرار دهید.

خمیرها را با فشار ملایم با کف لیوان یا کف دست صاف کنید. این کار را تا زمانی که خمیرها تمام شود تکرار کنید.من از این مقدار مواد 17 عدد درست کردم.

در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه حدودا 10 دقیقه یا تا زمانی که ته شیرینی ها قهوه ای شود بپزید. از آنجایی که خیلی زود پخته می شود، توصیه می کنم تا زمانی که پخته شود، کنار آن بمانید.