اسلایس قهوه و گردو یه دسر با طعم عالی بدون نیاز به فر. دستور اصلی این اسلایس ایتالیایی هست، اما من تغییرات کمی دادم تا مواد اولیه اش در دسترس همه باشه. نتیجه عالی بود و به همین دلیل طرز تهیه اش رو براتون نوشتم. باید از شکلاتی استفاده کنید که بدون اضافه کردن روغن مایع، با بن ماری روان بشه.
مواد لازم برای تهیه اسلایس قهوه و گردو
- بیسکویت پتی بور 125 گرم
- شکلات تلخ 130 گرم
- قهوه دم کرده 60 گرم
- پودر قند 25 گرم
- گردو ریز شده 50 گرم
دستور تهیه اسلایس قهوه و گردو با بیسکویت پتی بور
قهوه را در دستگاه قهوه ساز آماده کنید و 60 گرم از قهوه دم کشیده رو با پودر قند مخلوط و کنار بذارید تا خنک بشه.
شکلات را در ماکرو یا بطریق بن ماری آب کنید و بذارید خنک بشه.
کف و دیواره های قالب مورد نظر را کاغذ روغنی یا نایلون کشیده و با برس چرب کنید (در صورتی که بخواهید مواد را برگردانید).
میتونید از قالب تک نفره هم استفاده کنید که نیاز به برگردوندن مواد نباشه.
بیسکویت ها را با دست، درشت خرد کنید، گردوی ریز شده را اضافه، سپس محلول قهوه خنک شده را قاشق قاشق بریزید تا بیسکویت ها به محلول قهوه آغشته شوند.
شکلات تلخ آب شده خنک را اضافه و مخلوط کنید و سریع مواد را در قالب بریزید و خوب فشرده و صاف کنید.
حداقل یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش رو بگیره و دسر سفت بشه.
اگه توی قالب تک نفره درست کردین که روی دسر رو با شکلات یا … تزئین و سرو کنید.
اگه در قالب لوف یا گرد ریختید، اون رو برگردونید. در صورت تمایل برای روی دسر، از گاناش استفاده کنید.
دوباره توی یخچال بذارید تا گاناش سفت بشه بعد با چاقو اره ای تیز با احتیاط برش بدید.
نکات مهم تهیه اسلایس قهوه و گردو
- اگر قهوه ساز ندارید میتونید 1 قاشق غذاخوری سرخالی نسکافه را در 55 گرم آب جوش حل و استفاده کنید.
- این دسر را میتوان تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد.
- اگر طعم شیرین تری دوست دارید، بجای شکلات تلخ، از شکلات شیری (شکلات قهوه ای شیرین) استفاده کنید.
- میتونید گردو رو حذف کنید. در این صورت مقدار شکلات تلخ رو 115 گرم بریزید.