این پنکیک هتلی و کافی شاپی فوق العاده نرم لطیفه اگر که نکاتش رو رعایت کنید یه پنکیک فوق حرفه ای خواهید داشت.


مواد لازم برای تهیه پنکیک هتلی و کافی شاپی

  • آرد یک و نیم پیمانه
  • شکر سه قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ دو عدد
  • روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
  • شیر یا اب یک پیمانه
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر دو قاشق چای خوری

دستور پخت پنکیک هتلی و کافی شاپی حرفه ای و خوشمزه

طرز تهیه پنکیک هتلی و کافی شاپی حرفه ای و خوشمزه

تخم مرغ و وانیل و شکر با همزن دستی دو دقیقه میزنیم.

شیر و روغن اضافه میکنیم. بکینگ پودر و ارد روی مواد الک میکنیم و هم میزنیم.

نیم ساعت استراحت میدیم. تابه رو گرم میکنیم و از مواد پنکیک طبق کلیپ داخل تابه میریزیم یه طرف که حباب زد برمیگردونیم تا طرف بعد هم خوش رنگ بشه.

بریم سراغ نکاتش

  • درسته درست کردن پنکیک سادس اما اگر این موارد رعایت نکنید اذیت میشید.
  • اصلا از همزن برقی استفاده نکنید اگر تخم مرغ کشدار بشه مواد کشدار میشه و اذیت میشید و پنکیک خراب میشه.
  • جذب ارد ها متفاوته و نسبت به سایز تخم مرغ ها امکان داره یکی دو قاشق آرد یا شیر بیشتر نیاز باشه تا مایه پنکیک به غلظت مناسب برسه..
  • تابه حتما باید نچسب باشه کمی هم گرم بشه.
  • اگر میخواید طرف دیگه رولت هم مثل طرف اول خوشرنگ بشه به محض اینکه حباب زد برگردونید اگر بیشتر بمونه طرف دوم خوشرنگ نمیشه.
  • رنگ پنکیک کاملا به شعله شما بستگی داره پس قلقلش دستتون میاد. حرارت متوسط رو به پایین لازمه.
  • بعد از پخت روی توری بزارید خنک بشه که عرق نکنه و نمدار نشه.
  • روی پنکیک رو از انواع مربا عسل شکلات، نوتلا و کرم صبحانه و موز و میوه های مورد نظرتون تزپین کنید.
  • میتونید تو تابه های کوچیک هم بپزید اونطوری یکم ضخیم تر میشه.
  • این مقدار مواد اولیه حدودا ۱۵ عدد پنکیک به من داد.
  • میتونید کمی از مواد بریزید روی اون نوتلا یا کرم کاکائو بزنید و دوباره یکم مواد پنکیک تا پنکیک مغزدار داشته باشید.
  • شیر بیشتر نریزین چون مواد پنکیک تون شل نباید خیلی شل باشه.
  • حتما تابه از قبل داغ شده باشه برای امتحانش اول به اندازه عدس یکم از مواد بذار روی تابه اگه دیدی زود داره پف میکنه و میپزه یعنی خوب داغ شده.
  • حتما باید زیر تابه تون شعله پخش کن بذارین.
  • اگه شعله زیاد باشه، زود میسوزه در صورتی که هنوز حباب نزده و پخته نشده.
  • حتما باید تابه نچسب باشه و اصلا نیازی چرب کردن نیست.
  • برای اینکه نرم و خوشمزه باشه وقتی چند تا حباب زد، به کمک یک لیسک یا کفگیر زیر و رو کن اون طرفش رنگ بگیره، اینکه صبر کنی روش کلی سوراخ سوراخ بشه مثل آبکش و رویه ش مات بشه به نظرم کمی خشک میشه بافتش، دقیقا وقتی حباب زد و هنوزم روش براق بود، یعنی مات نشده بود برگردون و اگه تابه نچسب باشه، زمانی میتونی برگردونیش که زیرش رنگ گرفته و آماده زیر و رو کردنه و اگه میبینی تابه اوکیه ولی هنوز جدا نمیشه، یعنی هنوز زیرش رنگ نگرفته.
  • وقتی که پخت تا زمانی که داغه روشون کره بزنین. این طوری خیلی لطیف تر میشه و البته با عسل هم خوشمزه تر میشه چون شیرینی ش خیلی زیاد نیست، عسل خیلی خوب میکنه طعمش رو.