کوکی قهوه و شکلات بی نظیره! با خوردن یه تیکه ازش متفاوت ترین طعم رو تجربه میکنید که هیچ کجا پیداش نمیکنید!

همیشه سعی میکنم بقیه با خوردن کوکی هایی که درست می کنم، طعم های جدیدی رو تجربه کنن طعم سازی این کوکی رو خیلی دوست داشتم لطفا به هیچ وجه در ترکیباتش دست نبرید که نتیجه عوض میشه.

مواد لازم برای تهیه کوکی قهوه و شکلات کافی شاپی

  • کره نرم ۱۹۵ گرم
  • آرد ۳۷۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۱۵ گرم
  • تخم مرغ با پوست ۱۰۰ گرم
  • وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
  • شکر سفید ۱۰۰ گرم
  • شکر قهوه ای ۱۳۰ گرم
  • شکلات سفید یا تلخ یا شیری خرد شده ۸۰ گرم
  • پودر قهوه فوری ۱۲ گرم (من از پودر قهوه اسپرسو فوری استفاده کردم عالی بود عطرش)
  • بیکینگ پودر ۵ گرم
  • نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
  • رنده پوست ۱ عدد پرتقال

دستور پخت کوکی قهوه و شکلات کافی شاپی بسیار خوشمزه

طرز تهیه کوکی قهوه و شکلات

برای شروع ابتدا کره نرم و شکر قهوه ای و سفید را با دور تند بزنید تا کرمی بشه و صدای دونه های شکر نیاد یعنی ۸۰ درصد از شکر حل شده باشه.

سپس تخم مرغ و وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. همزن را روی پایین ترین درجه قرار بدید پودر قهوه فوری را به مواد اضافه کنید ۱ دقیقه هم بزنید.

در ادامه آرد و‌ بیکینگ ‌پودر و نمک و‌ نشاسته الک شده رو در دو مرحله اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن ترکیب کنید.

شکلات چیپسی اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید. اگر خمیرتون شل بود ظرف رو بپوشونید ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت بدید تا راحتر بتونید بهش شکل بدید.

بعد از خمیر با اسکوپ یا در اندازه های دلخواه بردارید و کف دست گرد کنید و با فاصله در سینی بچینید. سینی را حدود یک ساعت در یخچال استراحت بدید این کار رو حتما انجام بدید.

بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۱۳ تا ۱۵ دقیقه بپزید وقتی از لبه ها کوکی طلایی شد از فر خارج کنید. بعد از گذشت زمان حدودا ۴ دقیقه که خنک شدن و‌ نرم نبودن به آرامی از سینی جدا کنید و در ظرف دربسته نگهداری کنید.

نکات مهم تهیه کوکی قهوه و شکلات

  • میتونید از پودر نسکافه گلد هم استفاده کنید.
  • مواظب باشید کوکی ها زیاد تو فر نمونن خشک و بد مزه میشن.
  • حتما از کاغذ نسوز یا روغنی استفاده کنید.
  • اصلا چیزی رو حذف و یاکم و زیاد نکنید.
  • همیشه یک یا دو تا از شیرینی ها رو‌ بپزید ببینید اگر وا نرفت بقیه رو بپزید.
  • نسبت به جنس آردها شاید نیاز به چند قاشق آرد اضافه داشته باشن.
  • میتونید در سایزهای کوچکتر بپزید که تعداشون بیشتر بشه و اینجوری زمان پخت کمتره.
  • حتما از شکلات مرغوب و خوشمزه استفاده کنید.