اسلایس نارگیلی؛ در ادامه یه شیرینی اسلایسی خیلی خوشمزه با مواد اولیه در دسترس آوردم ( احتیاج به شیرعسلی نداره) و فقط هم یکبار پخت داره. پس هم خیلی خوشمزه و شیکه ، هم خیلی آسونه و هم مواد اولیهش در دسترسه.
اینم همون اولش بگم به جای پودر نارگیل ، از پودر بادوم، گردو و یا فندق هم میتونید استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه اسلایس نارگیل و مارمالاد
- کره ۱۰۰ گرم
- پودر شکر ۱۱۰ گرم
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- تخمم غ یک عدد
- آرد ۱۵۰ گرم
- پکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
- مارمالاد ( زردآلو یا سیب ) ۴ قاشق غذاخوری
مواد رویه
- تخم مرغ ۲عدد
- پودر شکر۷۵ گرم
- پودر نارگیل ۱۲۰ گرم
دستور پخت اسلایس نارگیل و مارمالاد مجلسی و شیک
مقدمات قبل از شروع
۱. قبل از شروع ابتدا کف یه قالب ۲۰*۳۰ رو خوب چرب کنید و برای راحتی بیشتر کار کاغذروغنی بندازید (بطوریکه از کنارههای کاغذ بتونید به عنوان دستگیره استفاده کنید و شیرینی رو بعد پخت از قالب خارج کنیم.)
۲. تمام مواد رو از یک ربع قبل در فضای آشپزخانه قرار بدید. (مخصوصا کره)
۳. بکینگپودر و آرد را مخلوط کرده و فقط بکبار از الک رد کنید.
۴. فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد از یک ربع قبل روشن کنید.
طرز تهیه
۱. ابتدا کره وپودر شکر رو دو دقیقه با همزن برقی بزنید تا کاملا سفیدرنگ و روشن بشه.
۲. حالا تخم مرغ اول رو اضافه میکنیم و بعد وانیل رو هم اضافه می کنیم و دوباره یک دقیقه دیگه میزنیم.
۳. در نهایت مخلوط آرد رو در دو یا سه مرحله اضافه کرده و خمیر رو هم میزنیم، در نهایت باید خمیر لطیفی داشته باشیم.
۴. کف قالب خمیر را پهن کرده و خوب صاف میکنیم. (دقت کنید همه قسمتها به یک اندازه باشه)
۵. حالا مارمالادی (میتونید روی بخار اب بذارید تا یکم روانتر بشه) رو روی خمیر پهن کنید.
۶. مواد رویه آماده شده رو هم روی مواد قبلی پهن کنید و دوباره دقت کنید همه قسمتها با یک ضخامت باشد.
۷. مدت پخت حدود چهل دقیقه هست تا زمانی که رویه شیرینی کاملا طلایی رنگ بشه (پس حتما قبلش هم چک کنید)
۸. بعد از پخت که از فر بیرون آوردید بذارید تا یکم خنک بشه ولی نه سرد ، به اندازه های داخواه برش بزنید.
طرز تهیه مواد رویه
تخممرغ رو با چنگال خوب بزنید و بعد پودر شکر را اضافه کرده و بعد پودر نارگیل رو
تزئین شیرینی
با قلممو روی شیرینیها یکم شهد غلیظ بزنید، یکم پودر نارگیل بریزید و بعد با شکلات سفید (که به روش بن ماری آماده کردید وداخل قیف یکبار مصرف ریختید و سر قیف رو خیلی خیلی کوچیک با قیچی بریدید) تزئینش کنید ودر نهایت میتونید از پودر پسته استفاده بکنید.
طرز تهیه اسلایس نارگیلی کاراملی
مواد لازم
- کره سرد ۱۰۰گرم
- آرد 170 گرم
- شکرقهوه ایی ۱۰۰ گرم
- پودرنارگیل ۷۰گرم
- زرده تخم مرغ ۱عدد
- گردو چرخ شده ۶۰گرم
- مواد میانی
- شیرعسل ۳۰۰گرم
- کره ۵۰گرم
- شربت کارامل ۶۰گرم
مواد رویه
- پودرنارگیل ۹۰ گرم
- پودر بیسکویت (ساقه طلایی) ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
کره،شکر قهوه ای، آرد، پودر نارگیل و نمک را در غذاساز ریخته و خوب مخلوط می کنیم.
زرده را اضافه می کنیم، تا خمیر جمع شود در پایان گردو چرخ شده را اضافه کنید.
خمیر را داخل سینی ( قالب باقلوا بهتر است ) ۲۵*۲۰ یا ۲۲*۲۲ که فویل آلومینیوم کشیده شده طوری که دیواره را هم بگیرد خمیر را با وردنه غلطکی کوچک باز میکنیم بعد از اینکه خمیر را یکدست پهن کردید چند چنگال کف تارت می زنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم بعد از آن به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر ۱۸۰ درجه قرار می دهیم.
طرز تهیه شربت کارامل
- شکر 100 گرم
- آب جوش 50 گرم
طرز تهیه
شکر را داخل تابه ریخته روی حرارت ملایم قرار بدین نیاز به هم زدن ندارد تا زمانی که کنارهای شکر شروع به ذوب شدن بکند. با قاشق چوبی یا لیسک شروع به همزدن بکنید.
شکر را روی حرارت ملایم که قرار دادین و تمام دانه های شکر بخوبی حل شد و شکر کاراملی شد، آب جوش را اضافه کنید وقتی جوش زد و غلیظ شد،آماده است.( از این شربت کارامل ما 60 گرم نیاز داریم)
مواد میانی
شیر عسلی، کره، شربت کاراملی را با هم مخلوط و روی حرارت می گزاریم تا کاملا مخلوط شود بعد روی خمیر پخته ( سرده شده ) می ریزیم و صاف و یکدست می کنیم.
مواد رویه
بیسکویت و نارگیل را مخلوط می کنیم و روی مواد میانی می ریزیم و صاف و یکدست می کنیم.
به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه مجدد میزاریم داخل فر تا بپزد.
فویل را از قالب به ارامی بیرون بیاورید و بعد از خنک شدن به ابعاد دلخواه برش بزنید.