این آموزش دستور پخت یه نون سیب زمینی هست از اوستیا که اگه اشتباه نکنم اطراف روسیه قرار داره .بریم برای مواد لازم و طرز تهیه ش.


مواد لازم برای تهیه نان سیب زمینی اوستیایی

مواد لازم خمیر

  • ۵۰۰ گرم آرد قنادی (۳ و ⅓ لیوان)
  • ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلی لیتر آب ولرم (۱ + ⅖ تا ⅗ لیوان)
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۱ قاشق چای خوری خمیر مایه
  • ۱ قاشق چای خوری شکر
  • ۵۰ میلی لیتر روغن (¼ لیوان +½ ق چ)

مواد لازم میانی

  • سیب زمینی پخته ۶۰۰ گرم
  • پنیر دلخواه ۶۰۰ گرم
  • شیر ۵۰ میلی لیتر ( ⅕ لیوان )

مقداری کره برای رومال


دستور پخت نان سیب زمینی روسی شکم پر و خوشمزه

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی شکم پر و خوشمزه

۱. خمیر را ابتدا حاضر کنید. شکر و مقدار کمی از آب را با خمیر مایه ترکیب کنید. سپس آن را در جای گرم و تاریک قرار دهید تا خمیر مایه فعال شود. (۱۰ تا ۱۵ دقیقه)

۲. بعد از فعال شدن خمیر مایه تمام مواد لازم خمیر را با هم ترکیب کنید و حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید.

۳. خمیر را در ظرفی قرار داده روی ظرف را پوشانده تا به مدت ۲ ساعت در جای گرم و تاریک استراحت کند.

۴. مواد میانی را حاضر کنید :شیر را به سیب زمینی پخته اضافه و کاملا بکوبید تا پوره شود. پنیر را هم به آن اضافه و ترکیب کنید.سپس آن را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.

۵. بعد از دو ساعت از استراحت خمیر ، پف آن را گرفته و به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.

۶. هر قسمت را به صورت یک توپ با کمک دست روی میز کار آرد پاشی شده باز کنید.

۷. یک قسمت از مواد میانی را داخل آن قرار دهید و به صورت یک بقچه ببندید. روی سطح خمیر را با دست فشار دهید تا به صورتی که در فیلم آمده مانند دایره پهن شود. در وسط نان یک حفره هم با دست درست کنید.

۸. نانها را در دمای ۱۸۰ درجه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و حدود ۳۰ دقیقه اجازه دهید کاملا طلایی رنگ شود .سپس روی آنها را کره بمالید و سرو کنید.

5/5 - (1 امتیاز)