بفرمایید اینم کوکی نارگیلی بدون تخم مرغ یه شیرینی عیدانه که تو کمتر از ۴۵ دقیقه حاضر میشه و برای پذیرایی عید نوروز و سفره ی هفت سین فوق العادست.


مواد لازم برای تهیه کوکی نارگیلی بدون تخم مرغ

  • ½ فنجان کره به دمای محیط رسیده (کمی کمتر از نصف لیوان)
  • ½ فنجان پودر شکر (شکر آسیاب شده) (۸۰ گرم)
  • ۱ فنجان آرد (۱۴۰ گرم)
  • ½ فنجان پودر نارگیل برای داخل خمیر (۴۵ گرم)
  • ½ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ⅛ قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین
  • ۱ تا ۳ قاشق چای‌خوری شیر
  • پودر نارگیل برای اطراف خمیر به میزان لازم
  • شکلات تیره دلخواه به مقدار لازم

دستور پخت کوکی نارگیلی بدون تخم مرغ خوشمزه و ساده

طرز تهیه کوکی نارگیلی بدون تخم مرغ

۱. فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید.کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار دهید.

۲. در یک ظرف کره به دمای محیط رسیده را بزنید تا اندکی حجیم شود.

۳. پودر شکر را اضافه کنید و ۲ دقیقه با همزن برقی یا ۳ تا ۴ دقیقه با همزن دستی خوب ترکیب کنید.

۴. آرد را الک کرده همراه با پودر نارگیل و بکینگ پودر و جوش شیرین اضافه کنید و خوب با نوک انگشتان با مواد ترکیب کنید.

۵. شیر را قاشق قاشق اضافه کنید تا خمیر منسجمی درست شود.

کوکی نارگیلی

۶. خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کرده، هر قسمت را به صورت یک توپ درآورید و هر توپ را هم فشار دهید تا پهن شود.

طرز پخت کوکی نارگیلی
۷. هر کدام از شیرینی ها را کامل داخل پودر نارگیل زده تا اطراف آنها کامل نارگیلی شود.

شیرینی کوکی نارگیلی
۸. شیرینی ها را با فاصله یک سانتی از هم در سینی فر بچینید و به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که رنگ آنها طلایی قهوه ای شود بپذیرید. اگر بیشتر بپذیرد نارگیل می‌سوزد و طعم خوبی نخواهند داشت.

۹. این شیرینی زمانی که سرد است ترد و زمانی که گرم است حالت نرمی دارد.

۱۰. شکلات دلخواه تیره خود را به روش بن ماری روی حرارت کتری ذوب کنید و کوکی های خنک را تا نیمه داخل آن فرو برده و سپس بر روی کاغذ روغنی قرار دهید تا خشک شوند و روی آنها را با پودر نارگیل تزیین کنید.

۱۱. می توانید این شیرینی ها را در دمای اتاق در ظرف در بسته به مدت ۸ روز نگهداری کنید.


طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون تخم مرغ

شیرینی نارگیلی بادبزنی بدون تخم مرغ، بدون همزن برقی و قالب فقط با یک پیمونه آرد حدود 20 شیرینی ترد و خوشمزه که ماندگاری بالایی دارند!

مواد لازم

  • روغن جامد نصف پیمانه (من روغن اصیل استفاده کردم)
  • یک پیمانه پودر شکر اندازه بگیرید و یک قاشق از آن بردارید
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • پودر نارگیل دانه ریز نصف پیمانه
  • آرد 1 پیمانه
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • مقداری پودر نارگیل برای روی شیرینی

طرز تهیه

فر را روی 175 درجه گرم کنید. کاغذ روغنی را در سینی فر بنیدازید.

روغن جامد، پودر شکر و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید تا کرم مانند بشه.

بقیه مواد را بریزید اول با لیسک بعد با نوک انگشت مخلوط کنید در حدی که خمیر یکدست و جمع بشه اصلا ورز ندهید.

خمیر لطیفی بدست میاد وقتی خمیر را گلوله می کنید ترک نمیخوره و یکدسته، خمیر نباید سفت باشه چون شیرینی بعد پخت خشک میشه، چون میزان رطوبت گیری آردها فرق می کنه اگه خمیر خیلی شل بود کمی آرد اضافه کنید ولی زیاد نریزید تا خشک نشه.

گلوله هایی از خمیر برداشته کف دست پهن کنید و یک طرف آنرا در پودر نارگیل بزنید. با قاشق مانند فیلم روی شیرینی 4 خط بندازید و یک طرف خمیر را جمع کنید تا شبیه بادبزن بشه.

شیرینیها را با فاصله در سینی فر بچینید و درطبقه وسط فر تا وقتی کف شیرینی کمی طلایی بشه بپزید مدت زمان به فر شما و اندازه شیرینی بستگی داره هر چه زمان بیشتر باشه تردتر میشه فقط مواظب باشید نسوزه. (مدت پخت برای فر من 12 دقیقه ست)

اگه دوست دارید روی شیرینی کمی طلایی بشه در انتها کمی گریل روشن کنید.

از فر بیرون بیارید وقتی سرد شد از سینی بردارید. در ظرف در دار تا 15 روز بیرون از یخچال و دو ماه در یخچال می تونید نگهدارید.


روش دوم

طرز تهیه کوکی نارگیلی با تخم مرغ

یه کوکی جدید و جذاب و خوشمزه دیگه که بینهایت بافتش عالیه و طعم نارگیلش خیلی خیلی بی نظیرش کرده و میتونید باهاش کلی سفارش بگیرید.

مواد لازم

  • آرد ۱۹۰ گرم
  • کره نرم ۱۵۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۳۰ گرم
  • پودر نارگیل چرب ۲۶۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد ( با پوست ۶۵ گرمی بدون پوست ۱۱۰ گرم)
  • شکر سفید ریز ۵۰ گرم
  • شکر قهوه ای مرطوب ۱۳۰ گرم
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر ۸ گرم
  • نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
  • اسانس نارگیل ۴ قطره بدلخواه
  • شکلات چیپسی نسوز ۵۰ گرم
  • شکلات چیپسی سفید ۱۰۰ گرم

طرز تهیه

داخل کاسه همزن کره نرم و شکرها رو با دورتند حدودا ۵ دقیقه برنید تا ۸۰ درصد شکرها حل بشن بعد تخم مرغ ها و وانیل اضافه کنید. یک دقیقه بزنید تا یکدست و کرمی بشن پودر نارگیل و اسانس و مواد خشک الک شده رو هم اضافه کنید و فقط در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.

روش نایلون بکشید به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد با اسکوپ با فاصله داخل سینی که کفش کاغذ انداختید بچینید و در فر داغ با دمای ۱۸۰ گازی/ ۱۶۵ برقی به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که از اطراف طلایی بشن بپزید روی توری خنک کنید و نوش جانتون

نکته: اگر در اخر کار متوجه شدید که خمیرکوکی شل هست یک تا دو قاشق ارد یا پودر نارگیل اضافه کنید اگر خمیر مثل فیلم نبود و خشک بود و انسجام نداشت یک تادو قاشق شیراضافه کنید و مخلوط کنید نسبت به جنس اردها و پودر نارگیل ممکنه پیش بیاد که بیشتر یا کمتر نیاز باشه.

میتونید یه مقدار از پودر نارگیل رو نگه دارید و در اخر اگر نیاز بود اضافه کنید.

دقت کنید کره خیلی نرم و شل نباشه ده دقیقه دمای محیط بمونه کافیه.

دمای فر تقریبیه نسبت به قلق فرتون چک کنید کوکی ها نسوزن و زیاد تو فر بمونن خشک میشن.