اومدم با آموزش شیرینی سیگاریت خوشمزه و شیک و مجلسی!
مواد لازم برای تهیه شیرینی سیگاریت
- کره ۵۰ گرم
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
- پودر هل نصف قاشق چای خوری
- یک عدد زرده تخم مرغ
- آرد یک لیوان الک شده
مواد داخلی
- نصف لیوان پودر مغزیجات ( خیلی پودر نکنین در حدی ک زیر دندون بیاد و درشت باشه خوشمزه تر میشه)
- مواد داخلی پودر پسته گردو بادام و … بدلخواه خودتون بذارین
- نصف لیوان پودر قند
- ۲ ق غ سرخالی گلاب
- پودر هل
دستور پخت شیرینی سیگارت خوشمزه و شیک و مجلسی
کره ۵۰ گرم خامه صبحانه ۱۰۰ گرم پودر هل نصف قاشق چای خوری همه مواد یک ساعت قبل دمای محیط باشه همه مواد رو با همزن به مدت ۱ دقیقه میزنیم و بعد یک عدد زرده تخم مرغ اضافه و باز هم میزنیم یک لیوان الک شده را کم کم اضافه کرده و با لیسک قاطی میکنیم ممکنه که ارد کمتر یا بیشتری بگیره من دو قاشق غذاخوری اضافه تر ریختم و خمیر را با انگشت چنگ میزنیم.
یک خمیر نسبتا نرم و لطیف بدست میادوداخل پاکت فریزر ب مدت ۲ ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم. خمیر را ب ۷-۸ قسمت مساوی تقسیم میکنیم و با ارد خمیررا باز میکنیم و مواد شیرینی رو با فاصله از کنارهاش داخل خمیر میذاریم.
داخل کاسه پودر پسته و پودر قند و پودر هل را قاطی کرده و ۲ ق گلاب را میریزیم و خمیر درس میکنیم گلاب زیاد نریزین که ممکنه شل بشه.
وقتی مواد داخلی رو گذاشتیم دو طرفشو میبندیم تا وقتی پودر قند اب میشه نریزه و رول میکنیم داخل سینی ک کاغذ گذاشتیم میچینیم و در تنور یا فر ۱۷۰ درجه ب مدت ۲۰-۲۵ دقیقه تا وقتی که زیر شیرینی طلایی بشه.
بعد پخت ممکنه ک از دو طرف شیرینی پودر قند اب بشه و بیرون بریزه و تا وقتی ک گرم و داغه شیرینی رو از کاغذ جدا کنین که نچسبه به کاغذ. وقتی از داغی افتاد ب دلخواه میتونین تزیین کنین.
یا داخل پودر قند بغلتونین یا مثل من کمی عسل روبا اب رقیق کنین و دو طرفشو به عسل بزنین و بعد پودر پسته.
نوش جان