این دستور پخت مافین دبل چاکلت رو از سایت یه سرآشپز مشهور و بین الملی پیدا کردم. اول خودم درست کردم و نتیجه عالی شد و دقیقا همون چیزی که دنبالش بودم شد. به همین دلیل این دستور پخت مافین دبل چاکلت درجه یک رو براتون آماده کردم.
مواد لازم برای تهیه مافین دبل چاکلت
- کره ۹۰ گرم
- شکر دانه ریز ۷۰ گرم
- شکر قهوه ای ۳۰ گرم
- تخم مرغ درشت ۲ عدد
- شیر ۹۰ گرم
- آرد ۱۵۰ گرم
- پودر کاکائو ۳۵ گرم
- بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- جوش شیرین یک سوم قاشق چایخوری
- شکلات خرد شده ۱۲۰ گرم
دستور پخت مافین دبل چاکلت
برای شروع ابتدا آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک کنید و کنار بگذارید.
تخم مرغ ها را با ویسک دستی بزنید تا از حالت لختگی در بیاید و یکدست شود، کنار بگذارید.
کره به دمای محیط رسیده را با ویسک دستی خوب بزنید تا کاملا یکدست شود سپس شکر سفید را اضافه کرده و مجددا خوب مخلوط کنید تا کاملا کرم مانند شود.
شکر قهوه ای را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید.
حالا تخم مرغ را کم کم به کره مخلوط شده با شکر اضافه کرده و هم بزنید.
هر بار در حد یکی دو قاشق اضافه کنید خوب خوب که جذب شد مجددا ۱ تا ۲ قاشق دیگر اضافه کنید و ادامه دهید تا تخم مرغ تمام شود.
نیمی از ترکیب آردی را اضافه کرده و مخلوط کنید.
نیمی از شیر را اضافه کنید (شیر باید به دمای ۴۵ درجه رسیده باشد اگر دماسنج ندارید دمای شیر باید کمی از شیری که برای ماست مایه میزنید بیشتر باشد.)
مخلوط کرده و مابقی آرد را اضافه کنید خوب مخلوط کنید.
در این مرحله مواد کاملا سفت میشود مشکلی نیست مابقی شیر را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.
حالا شکلات خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید (۱-۲ قاشق از شکلات خرد شده را نگه دارید بعدا روی مافین بریزید.)
برای راحت تر شدن کار مواد را داخل قیف بدون ماسوره ریخته تا راحت تر داخل کپسول ها بریزد.
تا یک دوم قالب را از مایه ریخته و روی آن مقداری شکلات خرد شده بریزید.
این مواد تقریبا ۶ عدد قالب سایز کاپ کیک میدهد.
قالب ها را درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۲ تا ۲۴ دقیقه و یا تا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاید قرار دهید.
نوش جان