چیز کیک شکلاتی رو که دیگه فکر کنم همه دوست دارن. یه دسر شیک خوشمزه و راحت همین چیز کیک شکلاتی با بیسکویت پتی بور هست که من خودم اصلا عاشقشم!
مواد لازم برای تهیه چیز کیک شکلاتی با بیسکویت پتی بور
برای پایه بیسکویتی چیز کیک
- 100 گرم بیسکویت پتی بور آسیاب شده
- 2 قاشق غذاخوری کاکائو
- 100 گرم کره ذوب شده
اندازه فنجان: لیوان آب 200 میلی لیتر
اندازه قالب: 24 سانتی متر
برای رویه سفید
- 100 گرم کره نرم شده
- 74 گرم نشاسته
- یک انگشت بیشتر از نصف لیوان آب (من خودم از نصف نشاسته و نصف پودینگ بدون شکر استفاده کردم ولی میتونین فقط از نشاسته استفاده کنید.)
- 200 گرم شکر
- یک قاشق چای خوری وانیل
- 3 تخم مرغ
- 50 میلی لیتر شیر یک کیلو کوارک میتونین نصف از کم چرب و نصف از پر چرب استفاده کنید (کوارک خوراکی، یک نوع پنیر خامه ای است و با هر مقدار چربی تولید میشود،) اگر کوارک در دسترستون نبود میتونین از ترکیب 500 گرم پنیر خامه ایی یا لبنه 500 گرم ماست خامه ایی استفاده کنید. یا کلا از پنیر لبنه یا خامه ایی استفاده کنید.
برای قسمت کاکائویی
- 150 گرم شکلات تلخ آب شده
- می توانید مقدار شکلات را کم کنید 2 قاشق غذاخوری کاکائو در صورت تمایل
برای رویه
- 75 گرم خامه
- 50 گرم شکلات شیری
- 50 گرم شکلات تلخ
طرز تهیه چیز کیک شکلاتی با بیسکویت پتی بور
بیسکویت آسیاب شده، کاکائو و کره را مخلوط کرده و در قالب کمربندی به طور یکنواخت پخش کنید و با ته قاشق خوب فشار دهید تا منسجم بشه بعد در فر گرم شده با دمای 175 درجه پایین / بالا به مدت 10 دقیقه پخته می شود.
برای لایه پنیری کره نرم شده، شکر و وانیل خوب مخلوط می شوند. بعد مخلوط نشاسته و اب را و بعد پنیر و شیر وبه جز تخم مرغ، بقیه مواد لایه سفید را اضافه می کنیم. و هم می زنیم تا گلوله نباشد و در آخر تخم مرغ ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و مخلوط را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
ابتدا کاکائو و سپس شکلات ذوب شده را به نصف اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم ابتدا لایه شکلاتی سپس لایه سفیدروی لایه بیسکویت به آرامی میریزیم و صاف میکنیم.
در فر داغ با دمای 175 درجه به مدت 50 دقیقه میپزیم وقتی بیرون آوردید اگر لبه هایش پخته و وسطش تکان بخورد چیز کیک اوکی است و یک شب در یخچال قرار میدهیم.
بعد از خنک شدن لایه رویه شکلاتی را اماده کرده و روی چیز کیک صاف میکنیم.
برای رویه شکلاتی خامه را گرم می کنیم. شکلات های خرد شده را اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم. وقتی سس شد روی کیک می ریزند.وقتی شکلات رویه کامل سفت شد آماده سرو است. نوش جون
طرز تهیه چیز کیک شکلاتی با بیسکویت اورئو
چیز کیک شکلاتی از اون دسرایی که همه دوسش دارن! چیز کیک شکلاتی یکی از قدیمی ترین دسرهای دنیاست و طعمش خاص و بافتش خیلی نرم و لطیفه!
مواد لازم
- پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- بیسکوییت اورئو ۲ بسته (از هر نوع بیسکوییتی میتونید استفاده کنید)
- پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
- کرم شکلاتی تلخ ۲ قاشق غذاخوری
- کرم شکلاتی فندقی ۲ قاشق غذاخوری
- کرم کارامل ۱ قاشق غذاخوری (قابل حذف)
- کره ۷۰ گرم
- شیر نصف فنجون
طرز تهیه
بیسکوییت ها رو پودر کنید حدود بعد گرم کره ذوب شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید. بیسکوییت ها رو کف قالب بصورت یکسان پهن و فیکس کنید. یک ساعت داخل یخچال بزارید تا خوب منسجم بشه.
ژلاتین رو با آب سرد مخلوط و بن ماری کنید . پنیر و پودر قند رو با همزن بزنید تا نرم بشه. بعد خامه و وانیل و شیر رو بهش اضافه کنید.
حالا ژلاتین رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد پنیری رو به سه قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت کرم شکلاتی تلخ پیکولا ، یک قسمت کرم شکلاتی پیکولا فندقی و یک قسمت کرم کارامل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
حالا برای اینکه کارتون راحت باشه مواد رو داخل قیف بریزید و به صورت لایه لایه مواد رو داخل قالب بریزید.هر لایه رو که ریختید بزارید داخل یخچال به مدت نیم ساعت و بعد لایه بعدی رو اضافه کنید.
در مرحله آخر قالب رو داخل یخچال بزارید ۳ تا ۴ ساعت زمان بدید تا خودشو بگیره. بعد از اینکه دسر آماده شد میتونید برای تزیین از پودر کاکائو، شکلات یا هر میوه ای که دوست دارید استفاده کنید.
برای برش دادن چیز کیک از یک چاقوی بزرگ و تیز استفاده کنید چاقو رو داخل آب جوش بزارید تا گرم بشه و بعد خشک کنید و برش بزنید. من از قالب تارت کف جدا استفاده کردم شما میتونید از قالب کمربندی استفاده کنید.