کیک شیفون با پف زیاد رو معمولا برای خامه کشی درست می کنن اما من این کیک شیفون ساده و خوشمزه رو با کرم پنیری درست کردم که به نظرم از خامه خیلی خوشمزه تر هست. امیدوارم که شما هم درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه کیک شیفون با پف زیاد

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شیر ۱ پیمانه
  • روغن ۲/۳ پیمانه
  • آرد ۱ و ۲/۳ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری

مواد لازم جهت تهیه کرم پنیری

  • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
  • شکر ۳ قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه ای صبحانه ۱۰۰ گرم

دستور پخت کیک شیفون با پف زیاد مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک شیفون با پف زیاد مرحله به مرحله

۱. تمام مواد را ازقبل به دمای محیط برسانید

۲. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، سفیده ها را در حدی با همزن هم بزنید تا همانند کف شامپو غلیظ و حجیم شده به طوری که با برگرداندن ظرف، نریزد.

۳. زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را هم با همزن حسابی هم زده تا کرم رنگ و کشدار شود.

۴. روغن و شیر را جدا جدا به زرده ها اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

۵. آرد و بکینگ پودر را الک کرده و مرحله به مرحله اضافه کرده و خوب با لیسک همزده تا جایی که مخلوط شود.

۶. سفیده های زده شده را اضافه کنید و به ارامی در یک جهت همزده تا حسابی به خورد مایه کیک رفته و مایه یکدستی حاصل شود.

۷. فر را از قبل روشن روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید.

۸. قالب را چرب کرده و مایه کیک را داخل قالب ریخته و داخل فر بگذارید.

۹. ۵۰ دقیقه زمان لازم است تا کیک پخته و آماده شود.

۱۰ کیک را از فر خارج کرده اجازه دهید خنک شود سپس از قالب جدا و به ظرف سروتان منتقل کنید.

۱۱. ۴ قاشق شکر را روی حرارت ملایم گاز بگذارید و اجازه دهید ذوب و کاراملی سود.

۱۲. خامه و پنیر را به آن اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید تا مایه کرم یکدستی حاصل شود.

۱۳. حواستان باشد که کرم کارامل جوش نخورده و با دمای متعادل آماده شود.

۱۴. کرم کارامل که کمی از دما افتاد داخل ظرف سس خالی ریخته و روی کیک خود بریزید.

۱۵. روی کیک را با چیپس شکلاتی و پودر نارگیل و در صورت تمایل مغزهای خرد شده تزئین کنید.

نوش جان

طرز تهیه کیک شیفون ساده برای خامه کشی

طرز تهیه کیک شیفون نسکافه ای با پف زیاد

یه کیک شیفون نسکافه ای خوشمزه و کافی شاپی آوردم. از اون کیک هایی که از خوردنش سیر نمیشی!

مواد لازم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱۴۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
  • روغن مایع ۶۰ گرم (حدود۱/۴ لیوان)
  • شیر ۶۰ گرم (حدود۱/۴ لیوان)
  • نسکافه گلد ۱ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر ۴ گرم ( ۱ قاشق چای خوری)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان)
برای کرم پنیری
  • خامه قنادی ۲۵۰ گرم
  • پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
  • کافی میکس نصف بسته
طرز تهیه

نسکافه رو با شیر گرم ترکیب کردم.

زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم. زرده رو نیمی از شکر با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه. دورگیری کردم و وانیل ریختم و روعن مایع رو اضافه کردم.

یک دقیقه با همزن زدم. شیر نسکافه که کمی از دما افتاده رو اضافه کردم و مخلوط کردم.

سفیده تخم مرغ رو با همزن شروع به زدن کردم و مابقی شکر رو هم ریختم و با دور تند همزن تا زمانی که فرم بگیره، زدم.

آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کردم و این ترکیب رو ۳ بار الک کردم.

داخل مواد نسکافه ای، طی دو تا سه مرحله از مواد آردی و سفیده کم کم ریختم و به صورت دورانی ترکیب کردم.

قالب من به قطر ۲۲ سانت هست، کفش رو کاغذ روغنی انداختم، مایه کیک رو ریختم و در فر از پیش گرم شده دمای ۱۸۰ درجه ،۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دادم.

بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم تا کامل خنک بشه. بعد از اینکه خوب خنک شد از ارتفاع به دو قسمت تقسیم کردم. رویه کیک رو هم برداشتم و این رویه کیک رو پودر کردم.

برای کرم پنیری: خامه قنادی رو از فریزر بیرون آوردم و وقتی که کمی نرم شد و همچنان یخمکی هست اول با دور کند کمی زدم و بعد دور همزن رو تند کردم، پنیر ماسکارپونه رو هم اضافه کردم و زدم و وقتی فرم گرفت اواخر بهش کافی میکس اضافه کردم.

لایه اول کیک رو گذاشتم و کمی با شیر مرطوب کردم، از کرم پنیری روش قرار دادم و مجدد لایه بعدی و کمی مرطوب کردن و کرم پنیری و روی اون از کیک پودر شده ریختم. برش دادم و برای تزیین از آلبالو و خلال بادام استفاده کردم.

بدون فر داخل تابه روی گاز یا فر دست ساز می تونید درستش کنید.