کیک مرغ و گردو می‌تونه یک پیش غذای شیک و مجلسی برای مهمونی‌ها و جشن‌ها و دورهمی‌ها باشه و هم می‌تونه به عنوان یک شام سبک سرو بشه. کیک مرغ واقعا خوشمزه هست و بچه‌ها هم از طرفداراش هستن. در ادامه می‌تونید آموزش تصویری کیک مرغ و گردو رو مشاهده کنید.


مواد لازم برای تهیه کیک مرغ مجلسی با نان تست

  • سينه مرغ كامل 1 عدد
  • پيازچه 6 عدد
  • جعفری 200 گرم
  • گردو 200 گرم
  • نان تست 1 بسته
  • خيارشور 150 گرم
  • سس مايونز نصف پيمانه
  • ماست خامه‌ای 1 پيمانه
  • آبليمو یک قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • آویشن به مقدار لازم (به دلخواه و قابل حذف)
  • کنسرو هویج و نخودفرنگی و ذرت یا کنسرو ذرت یک عدد (به دلخواه و قابل حذف)

طرز تهیه کیک مرغ و گردو با نان تست

مرحله اول، پختن مرغ

سینه کامل مرغ رو با پياز، برگ بو و و فلفل دلمه، نمک و کمی زردچوبه بپزید. وقتی مرغ پخت و خنک شد به صورت ريز خردش كنيد. بهتره که مرغ رو از جهت مخالف بافتش برش بزنید.

طرز تهيه كيك کیک مرغ مجلسی با نان تست


مرحله دوم، خرد کردن سایر مواد

در این مرحله پيازچه، جعفری تازه، مغز گردو و خيارشور رو خرد کنید و به همراه مرغ خرد شده داخل یک ظرف مناسب بریزید و با هم مخلوط کنید.

آموزش کیک مرغ قالبی


مرحله سوم، آماده کردن سس کیک مرغ

برای آماده کردن سس کیک مرغ، سس مايونز و ماست خامه‎ای رو به همراه نمک، فلفل سیاه، کمی آویشن و آبليمو مخلوط كنيد.

اموزش تصویری کیک مرغ و گردو


مرحله چهارم، مخلوط کردن سس با مواد

نصف سس رو داخل مواد بریزید وخوب هم برنید تا سس به طور کامل با مواد مخلوط بشه. تا جایی به مواد سس اضافه کنید که مواد به غلظت الویه برسه.

طرز تهیه کیک مرغ مرحله به مرحله


مرحله پنجم، استراحت دادن به مواد

سپس مواد رو به مدت يك ساعت داخل یخچال قرار بدید سس به خورد مواد بره و مزه‌ها تركيب بشن.

 


مرحله ششم، آماده کردن کیک مرغ و گردو

کناره‌های برشته شده نون تست رو با چاقو جدا کنید. سپس چهار عدد نون تست رو به شكل مربع بچينيد و با رينگ (قالب گرد) برش بدید. برای کیک مرغ به سه لايه نون تست نیاز داریم.

دستور پخت کیک مرغ با نان تست

در ادامه نون تست رو کف رینگ یا قالب بچينيد، سپس روی نون نصف مواد رو بریزید و روی مواد روباره نون تست بچینید و بعد باقی مواد رو بریزید.

دستور پخت کیک مرغ بدون فر

به عنوان لایه آخر نون تست رو بچینید و بعد با دست کیک رو فشار بديد تا لايه‌ها خوب به هم بچسبند.

کیک مرغ مجلسی با نان تست

روی لایه آخر و اطراف کیک مرغ رو با سس به طور کامل بپوشونید و تزيين كنيد. کیک مرغ رو برای حدود سه تا چهار ساعت تو یخچال استراحت بدید تا تمامی مواد خوب مزه‌دار بشن و سس به به خورد نون بره.

طرز تهیه کیک مرغ قالبی و دستور تهیه کیک مرغ

بعد از استراحت کیکمون برای سرو آمده است.

تزئین کیک مرغ با تست


فیلم آموزش طرز تهیه کیک مرغ

 


طرز تهیه کیک مرغ با خمیر خانگی

مواد میانی

  • مرغ پخته (سینه) ۱ عدد بزرگ
  • سوسیس (دلخواه) ۲ عدد
  • ذرت ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه یک عدد متوسط
  • قارچ ۳۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم

مواد خمیر

  • آرد ۲ لیوان
  • نمک ۱ قاشق چای خوری سرپر
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • بکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری سرخالی
  • روغن نصف لیوان
  • ماست ۱ لیوان
  • فلفل سیاه و اویشن به دلخواه

طرز تهیه

ابتدا مواد میانی را آماده کرده کنار گذاشته تا خنک بشه.

قارچ های اسلایس شده را با کمی روغن و نمک تفت داده وقتی سبک شد فلفل دلمه ای نگینی خردشده و ذرت را اضافه کرده. در این مرحله مواد را تفت داده تا کاملا آبشون کشیده بشه.

در نهایت مرغ پخته و سوسیس سرخ شده را اضافه کنید. یک قاشق چای خوری جعفری خشک یا آویشن هم اضافه کنید. مواد را کنار گذاشته تا خنک بشه.

تخم مرغ و نمک ( وفلفل) را با دور تند هم زن زده تا از لختگی دربیاد در این مرحله ماست و روغن را اضافه کرده و مجدد ۱ دقیقه با همزن هم زده.

در نهایت آرد و بکینگ پودر هم با الک به مواد اضافه کرده و مجدد ۱دقیقه با دور کند هم زن هم زده.

(در کلیه مراحل از هم زن دستی هم میتونید استفاده کنید)

داخل قالب نچسب (من از قالب کمر بندی استفاده کردم) دو سوم مواد کیک را ریخته لایه بعدی مواد میانی را ریخته. دقت کنید یک سانت از لبه مواد نریزید. روی مواد یک لایه پنیر پیتزا ریخته و در نهایت یک سوم باقی مانده مواد کیک را ریخته و لایه آخر هم یک لایه پنیر پبتزا ریخته.

در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه طبقه وسط فر به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه. ۵ دقیقه آخر هم گریل را روشن کرده تا لایه پنیری کاملا برشته بشه.

نوش جان


طرز تهیه کیک مرغ پولکی با خمیر یوفکا

مواد لازم
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • نان تست ۱ بسته
  • ورق یوفکا ۳ عدد
  • خیارشور ۲ عدد بزرگ یا ۸ عدد کوچک
  • جعفری یه مشت
  • پیازچه ۴ عدد
  • گردوی خورد شده نصف لیوان
  • سس مایونز ۳ قاشق
  • ماست ۱ قاشق
  • نمک و فلفل سیاه مقداری
  • من پنیر خامه ای نمیزنم ولی اگه دوست داشتین میتونین اضافه کنید
طرز تهیه

اول از همه ورق های یوفکا رو تو دمای محیط بزارین خشک شن یا تو ماکروفر بزارین و حتی روی بخاری هم بزارین زود خشک میشن بعد خشک شدن خردش کنید با چند قطره خوراکی به رنگ دلخواهتون رنگیش کنین من صورتی استفاده کردم چون گل های تزئینیم صورتی بود.

سینه مرغ رو آبپز میکنیم بعد پخته شدن تو غذاساز میریزیم و پودر میکنیم غذاساز هم نداشتین با چاقو تا گرمه ریز خرد کنید خیار شور رو هم به صورت ریز نگینی خرد کنید درشت نباشن جعفری و پیازچه رو هم ریز خورد کنید و همه ی مواد رو با سس مخلوط کنید.

تزئین کاملا سلیقه ای هست من به صورت دایره ای کاتر زدم و یکم از مواد روش ریختم دوباره نان تست گذاشتم شما میتونین اطراف نان تست رو جدا کنید بعد مربعی برش بزنید هم اینجوری مقرون به صرفه هست هم تعداد زیادی بهتون کیک مرغ میده هرچند منم باقی مانده ی نان تست هارو دور نمیریزم.

اطراف کیک مرغ رو با پالت یا قاشق سس میزنیم و تو خرده های ورق یوفکا که آمادش کردیم میغلتونیم و میراریم داخل یخچال و تمام.

  • نکته ۱: رنگ خوراکی رو با کمی آب مخلوط کنید.
  • نکته ۲: خرده های ورق یوفکارو همشو رنگی نکنین دو رنگ باشه بهتره یعنی سفید هم باشه خوشگل دیده میشه.
  • نکته۳: پیازچه رو حذف نکنید.

طرز تهیه کیک مرغ پولکی با خمیر یوفکا