این کیک گیلاس با شیر تقدیم به اونایی که عشق گیلاسن. یه کیک ساده و خوشمزه و متفاوت و عالی برای عصرونه!
مواد لازم برای تهیه کیک گیلاس با شیر بدون ماست
- کره نرم ۱۳۰ گرم
- شکر ۱۳۰ گرم
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- آرد قنادی ۱۸۰ گرم
- تخم مرغ ۳ عدد
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- شیر ۱۲۵ گرم
- نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
- گیلاس بدون هسته یا کمپوت گیلاس به مقدار لازم
طرز تهیه کیک گیلاس با شیر بدون ماست
برای شروع ابتدا زرده ها و سفیده های تخم مرغ رو جدا کنید، سفیده ها رو با نمک با همزن مخلوط کنید تا فرم بگیره. ظرف رو در یخچال بذارید.
در کاسه دیگری کره و شکر و وانیل رو ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید با همزن، بعد زرده های تخم مرغ رو یکی یکی اضافه کنید و هر بار ۳۰ ثانیه مخلوط کنید. حالا آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و الک کنید.
نصف آرد رو اضافه کنید و هم بزنید، حالا شیر رو اضافه کنید و هم بزنید و در نهایت مابقی آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
سفیده های فرم گرفته رو از یخچال بیرون بیارید و در دو مرحله به مابقی مواد کیک اضافه کنید با لیسک خوب مخلوط کنید تا مایع کیک یکدست شود.
حالا نصف مواد کیک رو داخل قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی کردین بریزین و یک ردیف گیلاس بدون هسته رو مواد کیک بچینید و مابقی مواد کیک رو روی گیلاس ها بریزید. قالب من یه قالب تو خالی با قطر ۲۵ و ارتفاع ۵ بود. فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کرده باشید.
کیک رو داخل فر به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید. ۱۰ دقیقه اجازه بدید داخل قالب سرد بشه و بعد روی توری اجازه بدید خنک بشه و برش بزنید.
بافت کیک بسیار نرم و پنبه ای هست و اون گیلاس های وسطشم که نگم از جذابیتش! در قالب ۱۸ سانت هم میتونید بپزید.